Bezoek ons tijdens de Accountancy Expo én de Webwinkel Vakdagen

1 - 2 min |

In de maand juni zien we je graag live in Houten én in Utrecht! Op de 21ste vind je ons in stand 28 tijdens de Accountancy Expo. Hier vertellen Randy, Richard en Sebastiaan je natuurlijk alles over KING Accountancy: onze software-oplossing voor accountants. Op 29 en 30 juni hebben we op nummer 145 een gezamenlijke stand met onze partner JRNY tijdens de Webwinkel Vakdagen. Samen duiken we daar hélemaal in de wereld van e-commerce. Wist je dat JRNY is gespecialiseerd in het opzetten van optimale webshops, volledig te koppelen met KING ERP Online? Zo kun jij nóg slimmer ondernemen.

Over de Accountancy Expo

Op 21 juni 2022 vindt de 8ste editie van de Accountancy Expo plaats. Het concept werd in 2013 geïnitieerd als variatie op de traditionele beurzen en congressen. Expo Houten is daarom omgetoverd in een uitdagende sportarena. “Accountancy is topsport en technische skills worden steeds belangrijker om mee te komen in het vak.” schrijft de organisatie.

In een paar jaar tijd groeide de Accountancy Expo uit tot hét innovatie-evenement voor accountants. De beurs is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar concrete handvatten, inspiratie voor de toekomst of meer wil weten over de profilering van je kantoor. Op dit beursevenement komt het voor de accountant op bijzondere wijze samen.

Over de Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen zijn al 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele e-commerce branche. Op 29 & 30 juni 2022 vindt de 15de editie van het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het wordt opnieuw een editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en exposanten over de hele breedte van de digital commerce. De WWV reiken bezoekers de kennis, inspiratie en externe expertise aan om het resultaat uit hun digitale kanalen te maximaliseren. De beurs is gratis te bezoeken voor een effectief, actueel en relevant overzicht van het hele e-commercelandschap. 

Ben jij erbij?

Geen accountant? Voer bij je registratie voor de Accountancy Expo code ‘KING Softwareexpo’ voor 100% korting.

Dé oplossing voor jou!

Of je nu helemaal thuis bent in de wereld van de accountancy, of juist de markt verovert met je eigen webshop. Bij ons kun je wat de software betreft voor beiden terecht. Wil je alvast meer lezen over KING Accountancy? Klik dan hier. Meer weten over onze unieke webshopkoppelingen? Bezoek dan hier de oplossingspagina.

In onze stand kun je tijdens de Webwinkel Vakdagen gratis de WMS-check doen en krijg je direct je uitslag. JRNY verzorgt op beide dagen een kosteloze QuickScan, maar let op: vol = vol.  Schrijf je hier in voor de QuickScan:

Deel dit artikel:

Bekijk al onze andere interessante blogs

Webinar: KING Connect

Een nieuwe manier van samenwerken met je klant

Op 9 en 14 februari neemt Richard van Lieshout je in 30 minuten mee in onze nieuwste add-on: KING Connect Drive! 

 

Hiermee deel je efficiënt en AVG-proof documenten met je klanten in één centrale omgeving. Zo is de tijd van grote mappen doorspitten, documenten opnieuw opvragen en heen-en-weer mailen voorbij. 

 

Na dit webinar ben je helemaal op de hoogte van alle handige functies van deze gloednieuwe add-on!