Bezoek KING Software kosteloos tijdens ICT & Logistiek op 10 en 11 november

1 - 2 min |

Het mag weer en wij zijn er klaar voor! Dit jaar vind je KING Software in stand 01.C063 op 10 en 11 november tijdens de ICT en Logistiek beurs. In 2021 staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van veerkrachtigheid in de gehele sector. Op beide beursdagen, kun je dus informatie opdoen over onze ERP- en WMS-oplossingen. Volledig toekomstproof en klaar voor een nieuw jaar vol groei voor je onderneming. Meld je nu kosteloos aan.

Als er iets is wat we geleerd hebben van vorig jaar, is het wel dat je als bedrijf in staat moet zijn om snel te kunnen reageren op veranderingen in vraag en aanbod tijdens impactvolle gebeurtenissen. Hier past het thema ‘Resilient Logistics: agility and connectivity’ van dit jaar dan ook perfect bij. Verwacht een beursvloer vol slimme oplossingen, inspiratie en seminars gericht op de toekomst van de ICT en logistiek. KING Software doet de beurs aan met een breed pakket aan kennis, ervaring en software-oplossingen die al tienduizenden ondernemers ontzorgen. Door ons ontwikkeld, zodat zij zich volledig kunnen richten op het ondernemen en op de groei van hun bedrijf.

Voor wie is ICT & Logistiek?

ICT & Logistiek is gericht op logistiek en IT-professionals die werken in de supply chain en op zoek zijn naar oplossingen, toepassingen en diensten om slimmer en efficiënter te werken. Deze zijn o.a. actief in de zakelijke dienstverlening, transport, industrie, handel, retail en overheid. ICT & Logistiek wordt vooral bezocht door:

  • Directie, CEO en algemeen management
  • IT-consultants en -adviseurs
  • Logistiek managers
  • Supply chain managers
  • IT-(project)managers
  • Logistiek medewerkers
Schrijf je nu kosteloos in

Tijdens beursdagen staan we natuurlijk klaar om je te verwelkomen zodat je kennis kunt maken met ons team en onze producten. Hierbij zetten we vooral KING ERP Online en KING WMS in de schijnwerpers. Om de beurs gratis te kunnen bezoeken, registreer je je nu kosteloos via de registratielink

Openingstijden bezoekers

Woensdag 10 november: 09:30 – 16:30
Donderdag 11 november: 09:30 – 16:30


google maps embed api

Deel dit artikel:

Bekijk al onze andere interessante blogs

Webinar: KING Connect

Een nieuwe manier van samenwerken met je klant

Op 9 en 14 februari neemt Richard van Lieshout je in 30 minuten mee in onze nieuwste add-on: KING Connect Drive! 

 

Hiermee deel je efficiënt en AVG-proof documenten met je klanten in één centrale omgeving. Zo is de tijd van grote mappen doorspitten, documenten opnieuw opvragen en heen-en-weer mailen voorbij. 

 

Na dit webinar ben je helemaal op de hoogte van alle handige functies van deze gloednieuwe add-on!