KING Software steunt Radio 538 actie met donatie namens klanten

1 - 2 min |

2021 was opnieuw een jaar waarin niet alles kon, maar dat we er samen het beste van hebben gemaakt staat vast. Met grote successen zoals ons 40-jarig bestaan, onze vermelding in de Main Software 50 en de verhuizing naar een nieuw flex kantoor in Rotterdam, zit het feestgevoel er ondanks Corona toch goed in. Dit jaar delen we dat gevoel met anderen, door als variatie op het eindejaarsgeschenk richting onze klanten, opnieuw een donatie te doen aan een goed doel. 

Na de donatie aan de Voedselbank en Stichting Opkikker van vorig jaar, sluiten we ons dit jaar aan bij Missie 538 en krijgt onze eigen KING Software playlist hierin een speciale rol. Ter ere van ons 40-jarig bestaan, maakten we deze afspeellijst om de diversiteit van ons team op een muzikale manier te vieren. Na een eerlijke loting kwamen we uit op #33, dé plek van Three Little Birds van Bob Marley & The Wailers. Dit nummer zullen we dan ook aanvragen bij onze donatie.

Een donatie als Kerstgeschenk

De traditie om het eindejaarsgeschenk te doneren uit naam van onze klanten, is in het leven geroepen om een maatschappelijke betekenis te geven aan onze gedeelde successen. In 2020 doneerden we aan de Voedselbank en Stichting Opkikker. Twee organisaties die in het leven van anderen drastisch verbeteren. Waar de Voedselbank zich richt op de bestrijding van armoede, is stichting Opkikker een lichtpuntje voor gezinnen met een ziek kind. Met ruim 12 goede doelen in Missie 538, sluiten wij ons dit jaar aan bij dit ambitieuze project met uiteenlopende ‘missies’.

Missie 538 zet zich dit jaar in voor 12 goede doelen

500 vrijwilligers opleiden voor The Plastic Soup Foundation, pakketten samenstellen voor 1600 baby’s die in armoede geboren worden met Stichting Babyspullen en het voorkomen van eenzaamheid onder ouderen met het Ouderenfonds. Dit zijn slechts een aantal missies die dit jaar worden aangegaan tijdens Missie 538. In totaal zijn er 12 goede doelen en bijbehorende missies die centraal staan in de campagne. Je kunt tussen 17 en 24 december zelf ook op diverse manieren meedoen met Missie 538. Bijvoorbeeld door een plaat aan te vragen, anoniem te doneren, mee te bieden tijdens een veiling of zelfs je eigen actie te starten. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Waar persoonlijk de standaard is

Bij KING Software geloven we in korte lijnen en persoonlijk contact. Onze klanten persoonlijk bedanken voor een geweldig jaar doen we daarom middels deze donatie, namens hen. We willen je natuurlijk ook alvast fijne feestdagen toewensen en een gelukkig nieuwjaar voor jou en je bedrijf.

Wil je meer weten over hoe onze software-oplossingen hieraan kunnen bijdragen? Klik dan hier voor meer informatie over KING ERP Online.

Deel dit artikel:

Bekijk al onze andere interessante blogs