Accountancy software voor jouw kantoor

De huidige accountancymarkt vraagt om automatisering en digitalisering. Zet dé stap naar een toekomstgericht kantoor met de software accountants van KING Software. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de accountancybranche begrijpen wij als geen ander het belang van efficiënt werken. Je wilt zoveel mogelijk klanten goed adviseren en dat kan alleen als je het maximale uit je software haalt. Daarom kiezen ambitieuze accountants voor de accountancy software van KING Software.

Al ruim 40 jaar werken wij voor de mooiste organisaties

KING Software l Accountancy software

Online samenwerken en werkprocessen automatiseren

Met proactief adviseren en tijdig signaleren, bewijs je de meerwaarde voor jouw klanten. Maar hoe bereik je dit? Door vanuit één accountancy platform jouw werkprocessen te automatiseren en optimaal online samen te werken met de klant. Realtime inzicht, uitgebreide dashboards, gestandaardiseerde rapportagemogelijkheden en gestroomlijnde werkprocessen. Onze bewezen accountancy software helpt jou efficiënt en geautomatiseerd te werken.

Bewezen software voor accountants

KING Voordelen
Kubus Jack van den Nieuwenhuizen

We gingen op zoek naar de juiste boekhoudsoftware. Software die niet alleen voldoet aan de eisen van nu, maar software die doorontwikkelt. En door de juiste software, zijn de piekmomenten in de omzetmaanden verdwenen!

Jack van den Nieuwenhuizen | Kubus

KING Software staat naast jou als ondernemer

Chat icon

Samen kijken we naar de juiste oplossing voor jouw bedrijf

Altijd persoonlijk

Altijd persoonlijk en afgestemd op jouw specifieke situatie

Bedrijfssoftware

Onze bedrijfssoftware groeit met je mee

Dashboard

Processen

Samenwerken

Toekomst

Uniek accountancy dashboard

Efficiënt werken begint met het unieke accountancy dashboard van KING Software. Hiermee zie je in één oogopslag wat jouw actuele werkvoorraad is. Wat moet er per administratie gebeuren en wat vereist jouw aandacht? Facturen worden automatisch verwerkt en jij stuurt op cijfers en houd je bezig met eventuele afwijkingen. Wat een efficiëntieslag en tijdsbesparing! Zo kun jij jouw klant nog beter adviseren. Bovendien zie je in het dasboard direct terug op welke punten je nog verder kunt automatiseren. Wil je persoonlijk sparren over verdere automatiseringsmogelijkheden voor jouw kantoor? Wij denken graag met je mee.

KING Software l Accountancy software

Gestandaardiseerde processen

Door gestandaardiseerde processen beschik je altijd over actuele data. Met behulp van RGS kun je op eenduidige wijze administraties voeren, sneller rapportages maken en gegevens uitwisselen tussen verschillende systemen. Zo heb je een beter en actueel inzicht in de financiële situatie van je klant. Denk je dat je geen controle meer hebt door de automatische werkprocessen? Houd grip met behulp van onze audit trail en bekijk de volledige mutatie historie.

Rentmeester Expert Center

Optimaal samenwerken met je klant

Ook je klant profiteert van eenduidige werkprocessen. In ons accountancy platform werken jullie samen online. Door gestructureerde uitvraaglijsten en slimme alerts bij het uitwisselen en accorderen van documenten, weten jullie beiden welke taken er nog uitgevoerd moeten worden. Het leveren van een hoogwaardige service was nog nooit zo eenvoudig.

KING Software heeft de expertise van jouw branche

Klaar voor de toekomst

Realiseer een toekomstbestendig kantoor met de accountancy software van KING Software. Creëer meerwaarde voor je klanten met behulp van robotisering. Klanten hebben complexere vraagstukken en verlangen meer van jouw expertise. Relevante advisering is nog nooit zo belangrijk geweest. Door automatisering optimaal in te zetten kun jij er zijn voor je klanten, blijven groeien én een beter bedrijfsresultaat behalen.

Klaar voor de toekomst
WMS

WMS

Optimaal automatiseren doe je met KING WMS (Warehouse Management System). Met behulp van handscanners ben je direct verbonden met ons ERP-platform. Zo verklein je papierstromen en verminder je fouten. Ingrediëntartikelen die nodig zijn voor productieorders verplaats je eenvoudig met een handscanner van de voorraadlocatie naar de productielocatie. Ook het verplaatsen en inventariseren van eindproducten in het voorraadmagazijn maak je hiermee digitaal.

KING Software Food
KING Software- Waar persoonlijk de standaard is

KING Software: Waar persoonlijk de standaard is

Ieder kantoor is anders en daarom geven wij graag persoonlijk advies. Onze oplossing speciaal voor de accountancy branche kent diverse mogelijkheden om met je kantoor mee te groeien. Wij maken onze software graag optimaal passend voor jouw kantoor.