Al 17 jaar de samenwerking die voor jou werkt!

De samenwerking tussen JRNY en KING Software, zorgt al bijna twee decennia voor optimale webshops met gestroomlijnde processen. Waar JRNY zich volledig heeft gespecialiseerd in het creëren van de webshop omgeving, koppel je deze in een handomdraai aan KING ERP voor grip op al je bedrijfsprocessen. Ontdek hier de kracht van onze samenwerking voor e-commerce in verschillende klantcases en succesverhalen. 

Zelf aan de slag met je eigen webshop?

Bopita promo klantcase JRNY KING Software

Klantcase

Waarom de samenwerking tussen JRNY en KING Software voor Bopita werkt

Met meer dan 400 verkooppunten en een zichtbare internationale groei is Bopita een leider binnen de baby- en kindermeubelindustrie. Waarom zij vertrouwen op de samenwerking tussen JRNY en KING Software? 

Dat vertellen zij je in deze inspirerende klantcase.

 

Software voor e-commerce

Koppel je webshop als een KING

Wil je je webshop efficiënter beheren? Met onze webshopkoppeling en de volledige integratie met je administratie bespaar je direct tijd. Je hoeft niets meer dubbel in te voeren en hebt altijd een actuele voorraad. Zo verkoop je nooit meer iets wat niet op voorraad is. Jij blij, je klanten blij!

De artikelen, voorraad, tarieven, prijsafspraken en klantgegevens worden direct uit de voorraadadministratie gehaald. Daarnaast werk je altijd vanuit één systeem voor optimaal gebruiksgemak. Handig toch?

Blog

De verschillen tussen B2C en B2B webshops

Onafhankelijk van het soort markt waar jouw bedrijf zich op richt: e-commerce is iets waar we niet meer omheen kunnen. Het hebben van een webshop is onvermijdelijk in zowel de B2C markt als de B2B markt. Markten met twee totaal verschillende doelgroepen en daarom ook verschillende behoeften en uitdagingen. Dat vraagt om verschillende webshops.

Maar waar zitten deze verschillen precies? Dat lees je in deze blog.

Klantcases

Kiezebrink en Animal Food Express

De samenwerking tussen JRNY en KING Software kan zowel toegepast worden voor B2B webshops, als voor B2C webshops. Een mooi voorbeeld hiervan is de klantcase van Kiezebrink en Animal Food Express: producent en leverancier van een grote variëteit aan voeders voor roofvogels, reptielen, dierentuindieren, honden, katten en vele andere dieren. Hierbij is Kiezebrink de webshop voor B2B klanten, en Animal Food Express voor B2C klanten.

Bekijk de cases hier: Kiezebrink & Animal Food Express

"JRNY heeft onze B2B-bestelportal volledig gekoppeld aan KING, waardoor onze processen op kantoor, in het magazijn en in de vriescel zoveel mogelijk zijn gestandaardiseerd en geautomatiseerd".
kiezebrink
Jannicke Kiezebrink
Mede eigenaar/ algemeen directeur

Klaar voor een optimale webshop met gestroomlijde processen?