Al 17 jaar de samenwerking die voor jou werkt!

De Webwinkel Vakdagen staan weer voor de deur op 29 en 30 maart. En ook dit jaar staan wij weer samen met JRNY in stand 145Hét moment om te laten zien hoe de optimale webshop mét gestroomlijnde processen tot stand komt. Waar JRNY zich volledig heeft gespecialiseerd in het creëren van de webshop omgeving, koppel je deze in een handomdraai aan KING ERP voor grip op al je bedrijfsprocessen. Een samenwerking die dit jaar al 17 jaar bestaat!

Zien we jou ook op 29 of 30 maart in de Jaarbeurs? Bestel via onderstaande button jouw gratis e-ticket!

Bopita promo klantcase JRNY KING Software

Klantcase

Waarom de samenwerking tussen JRNY en KING Software voor Bopita werkt

Met meer dan 400 verkooppunten en een zichtbare internationale groei is Bopita een leider binnen de baby- en kindermeubelindustrie. Waarom zij vertrouwen op de samenwerking tussen JRNY en KING Software? Dat vertellen zij je in deze inspirerende klantcase.

 

Tips voor jouw beursbezoek

Het bezoeken van een beurs kan best overweldigend zijn. Beursgebouwen zijn vaak enorm groot, er komen tientallen sprekers en er zijn honderden exposanten aanwezig. Hoe zorg je er dan voor dat je het beste uit je beursbezoek haalt zonder tijd te verspillen? Door een goede voorbereiding natuurlijk! JRNY en KING Software geven je tips over hoe jij je tot in de puntjes kunt voorbereiden op je bezoek aan de Webwinkel Vakdagen 2023. Je leest ze hier.

De verschillen tussen B2C en B2B webshops

Onafhankelijk van het soort markt waar jouw bedrijf zich op richt: e-commerce is iets waar we niet meer omheen kunnen. Het hebben van een webshop is onvermijdelijk in zowel de B2C markt als de B2B markt. Markten met twee totaal verschillende doelgroepen en daarom ook verschillende behoeften en uitdagingen. Dat vraagt om verschillende webshops.

Maar waar zitten deze verschillen precies? Dat lees je in deze blog.

Klantcase

Kiezebrink en Animal Food Express

De samenwerking tussen JRNY en KING Software kan zowel toegepast worden voor B2B webshops, als voor B2C webshops. Een mooi voorbeeld hiervan is de klantcase van Kiezebrink en Animal Food Express: producent en leverancier van een grote variëteit aan voeders voor roofvogels, reptielen, dierentuindieren, honden, katten en vele andere dieren. Hierbij is Kiezebrink de webshop voor B2B klanten, en Animal Food Express voor B2C klanten.

Bekijk de cases hier: Kiezebrink & Animal Food Express

"JRNY heeft onze B2B-bestelportal volledig gekoppeld aan KING, waardoor onze processen op kantoor, in het magazijn en in de vriescel zoveel mogelijk zijn gestandaardiseerd en geautomatiseerd".
kiezebrink
Jannicke Kiezebrink
Mede eigenaar/ algemeen directeur

Zien we jou op 29 of 30 maart? Bestel hier je gratis e-ticket!