Software voor Foodsector

Ben jij op zoek naar dé oplossing om je bedrijf in de foodsector te automatiseren? KING Software helpt je verder. Met onze speciale oplossingen voor de levensmiddelenbranche zorgen wij voor gestroomlijnde bedrijfsprocessen.

King Software mockup

De oplossing voor de foodsector

Iedere branche kent zijn uitdagingen en met onze jarenlange expertise bedenken en implementeren we  specifieke software voor de foodsector, voor bedrijven in de voedingsmiddelenbranche. Van volledig traceerbare goederen tot partijenregistratie tot gestandaardiseerd logistiek berichtenverkeer. Wij begrijpen de noodzaak van direct toegankelijke en correcte informatie om te kunnen ondernemen in deze uitdagende markt. Klanten teleurstellen door een onjuiste levertermijn is niet meer van deze tijd.

Software voor de foodsector

Speciaal voor de foodsector
Kiezebrink

Succesvoller ondernemen door slimme automatisering. Met de ERP- & WMS-oplossingen van KING Software hebben wij beter inzicht en overzicht, kunnen we efficiënter werken en is er minder kans op fouten.

Focus on Food | Kiezebrink

KING Software staat naast jou als ondernemer

Chat icon

Samen kijken we naar de juiste oplossing voor jouw bedrijf

Altijd persoonlijk

Altijd persoonlijk en afgestemd op jouw specifieke situatie

Bedrijfssoftware

Onze bedrijfssoftware groeit met je mee

Traceerbaarheid

Productie

THT-datum

EDI

WMS

Traceerbaarheid

Het traceren van goederen is één van de cruciale onderdelen voor de foodsector. Met de ERP software van KING Software traceer je van ingrediënt tot eindproduct en van leverancier tot eindklant. Door onze partijenregistratie zijn goederen van inslag tot verkoop herleidbaar. Daarbij kan het eventuele productieproces ook in ons ERP-platform worden opgenomen.

WMS scanners

Productie

Dit productieproces gaat uit van recepten, waarmee eindproducten geproduceerd worden. Per recept zijn componenten (ingrediënten) vast te leggen, zodat per ingrediëntregel het partijnummer geregistreerd wordt. Vanzelfsprekend wordt aan het eindproduct ook een partijnummer toegekend, waarmee de traceercirkel rond is. Aanvullende oplossingen over productieplanning en verdere digitale automatisering spreken we graag persoonlijk met je door.

KING Software l WMS oplossing

THT-datum

Het toekennen van een houdbaarheidsdatum is van cruciaal belang voor de voedingsindustrie. Daarom is ook dit onderdeel opgenomen in onze partijenregistratie. Per partijnummer kan naast de productiedatum ook de THT-datum en een uiterste verkoopdatum worden meegegeven. Om fouten te voorkomen, is het eveneens mogelijk om partijen te blokkeren voor verkoop. Wel zo fijn om grip te houden op je kwaliteitsbeheer.

Food Branche

EDI

Bespaar tijd met vereenvoudigde berichtenstromen. Naast de standaarden voor kwaliteitsbeheer werken bedrijven in de foodsector met standaarden voor logistiek berichtenverkeer. Daarom biedt KING Software data-uitwisseling aan volgens de EDI-standaarden.

Actueel inzicht

WMS

Optimaal automatiseren doe je met KING WMS (Warehouse Management System). Met behulp van handscanners ben je direct verbonden met ons ERP-platform. Zo verklein je papierstromen en verminder je fouten. Ingrediëntartikelen die nodig zijn voor productieorders verplaats je eenvoudig met een handscanner van de voorraadlocatie naar de productielocatie. Ook het verplaatsen en inventariseren van eindproducten in het voorraadmagazijn maak je hiermee digitaal.

Traceability software
KING Software- Waar persoonlijk de standaard is

KING Software: Waar persoonlijk de standaard is

Ieder bedrijf is anders en daarom geven wij graag persoonlijk advies. Onze oplossing voor de foodsector kent diverse mogelijkheden om met je bedrijf mee te groeien. Wij maken onze software graag optimaal passend voor jouw bedrijf.