Een complete voorraadadministratie

Met KING Handel heb je inzicht in je volledige voorraadadministratie.

Handel

Waarom KING handel?

Klein, groot, nationaal, internationaal; elke handelsonderneming wil een duidelijk voorraadbeheer hebben. Met KING Handel is je complete voorraadadministratie volledig geïntegreerd met je financiële en orderadministratie. Onze handel software regelt het complete proces van besteladvies tot levering en facturatie. Ook bij dropshipment leveringen.

Vanuit hetzelfde systeem heb je direct inzicht in je inkoop- en voorraadadministratie. KING Handel helpt je bij een effectief voorraadbeheer en een optimale klantlevering. 

Handel software biedt inzicht

Iedere handelsonderneming werkt met andere processen. Wij bij KING Software begrijpen dat en denken daarom graag met jou mee.

Een greep uit onze mogelijkheden: 

Verkoop

Bouw een artikelbestand op met uitgebreide artikeldata en handige filtermogelijkheden. Dit Product Informatie Systeem (PIM- systeem) gebruik je vervolgens gemakkelijk voor alle verkoopactiviteiten. Voeg artikelen toe aan Offertes en gebruik het King CRM voor opvolging en het bijhouden van scores. Tegelijkertijd stuur je de artikeldata naar één van de aan King gekoppelde webshops of marktplaatsen. Zo beheer je alle verkoopkanalen vanuit één centraal systeem.

Richt jij je op dienstverlening? Leg je uren en tarieven vast in orders, werkbonnen en/of projecten voor een optimale rapportage per klant.

Voorraad

De klant van vandaag verwacht up-to-date en juiste informatie over levertijden en beschikbare voorraad. Door het geïntegreerde voorraad- en ERP systeem van KING Software weet iedereen wat de voorraad is. Dat geldt voor verkoopmedewerkers op kantoor of onderweg, maar ook voor je webshops of andere online verkoopkanalen.

Binnen ons ERP systeem kun je meerdere magazijnen aanmaken en voorraad reserveren. Deze reserveringen houden rekening met webshoporders en gewone orders, maar ook met productieorders. Zo grijp je niet mis en kan je je klanten direct voorzien van de juiste levertijden.

Inkoop

Op tijd bestellen is cruciaal voor een effectief voorraadbeheer. Vanuit ons centrale ERP systeem monitor je dit proces eenvoudig en wordt je voorzien van een besteladvies. Hierbij is rekening gehouden met de minimale voorraad, orders en producties. Na het plaatsen van de bestelling is deze direct voor alle medewerkers inzichtelijk. Heb je meerdere leveranciers van hetzelfde artikel? Geen probleem. Onze software voorziet je van alle inkoopvoorwaarden voor het maken van de juiste keuze. 

Heb je geen eigen voorraad en wil je gebruik maken van dropshipment? Ook daarin is onze handel software gespecialiseerd. 

Al bijna 40 jaar werken wij voor de mooiste organisaties

Handel software

Serie- en partijnummers

Naast de functionaliteiten verkoop, voorraad en inkoop kun je in KING Handel standaard ook serie- en partijnummers registreren met THT-data. Dit is zeer interessant voor handel- en productiebedrijven waar traceability een belangrijk onderdeel is. Bijvoorbeeld in de medische sector of in de voedingsindustrie.

Kies voor de handel software van KING Software

Altijd een up-to-date voorraad in één systeem

Bespaar tijd door geautomatiseerde bedrijfsprocessen

Informeer klanten tijdig over de juiste levertermijn

Eenvoudig inkopen met besteladviezen

Kostenbesparing door effectief voorraadbeheer

Werk eenvoudig met dropshipments en handscanners

Succesvoller ondernemen door slimme automatisering
Met de ERP- & WMS-oplossingen van KING Software als hoofdingrediënt heeft Kiezebrink beter inzicht en overzicht, kunnen ze efficiënter werken en is er minder kans op fouten.

Kiezebrink, Focus on Food

Ervaar onze handel software zelf

Ieder proces is anders en daarom gaan we graag het gesprek met je aan. Onze accountmanagers inventariseren met veel plezier de behoeften in jouw bedrijf.
We bieden oplossingen aan, zodat je grip blijft houden op je bedrijfsprocessen. Maak KING Software ook het hart van jouw onderneming.
Vraag een persoonlijke demo aan. We staan je graag te woord.