Online boekhouden

Al je financiën direct inzichtelijk met online boekhouden van KING Software

Online boekhouden

Online boekhouden

Als ondernemer wil je zo min mogelijk tijd besteden aan je boekhouding en je focussen op ondernemen. Automatiseer je administratie en ervaar het gemak met de online boekhoudsoftware van KING Software. Profiteer van de automatische bankkoppeling, snel betalingen voldoen en e-facturen versturen, inkoop- en verkoopfacturen automatisch verwerken en optimaal samenwerken met je accountant. Zo houd je tijd over voor belangrijke zaken én heb je altijd actueel inzicht in je financiën. Benieuwd hoe jij eenvoudig online kunt boekhouden? 

Waarom online boekhouden?

Het versturen van e-facturen bespaart tijd en geld. Een e-factuur vergt minder handelingen én wordt eerder betaald. Met Spitsfactuur verstuur je zelfs gratis e-facturen. Je kunt beslissingen nemen op basis van data en cijfers in plaats van alleen gevoel, door realtime inzicht in de financiële situatie van je bedrijf. Daarbij koppel je iMUIS Online gemakkelijk aan meer dan 100 branchegerichte softwarepartners om een nog grotere automatiseringsslag te behalen. 

Online boekhouden

Automatische factuurverwerking

Je boekhouding is altijd up-to-date met behulp van onze automatische bankkoppeling. Geen transacties meer handmatig inlezen, maar alle mutaties zijn elke ochtend automatisch bijgewerkt.

Via de geïntegreerde scan- en herkenoplossing UBL Cloud worden inkoop- en verkoopfacturen automatisch verwerkt. Geen gedoe meer met bonnetjes, maar alles volledig online.   

Kies voor online boekhouden met KING Software

Automatische bankkoppeling

Realtime inzicht in je financiële cijfers

Snel en eenvoudig elektronisch factureren

Geïntegreerde scan- en herkenoplossing

Optimaal samenwerken met je accountant

Inkoop- en verkoopfacturen automatisch verwerken

Automatiseren in de tuinbouw
Niet alleen in de tuinbouw groeit Hofland Flowering Plants mee op automatiseringsgebied, maar ook in de boekhouding met behulp van iMUIS Online.

Hofland Flowering Plants

Ervaar onze online boekhoudsoftware zelf

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden van onze online boekhoudsoftware? Vraag een online demo aan en ervaar het zelf!