ERP systeem voor jouw organisatie?

Ben je van plan het woud van ERP systemen te doorzoeken om het juiste pakket voor je bedrijf te vinden? Dan is de kans groot dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. De markt is behoorlijk breed en iedere aanbieder roept dat hij of zij de beste is. Maar hoe weet je nu welk systeem geschikt is voor jouw organisatie?

KING Software l ERP oplossing

Voor wie is een ERP systeem?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Hierbij worden alle administratieve processen geautomatiseerd in een geïntegreerd systeem. Hierin voer je niet alleen de financiële administratie, maar factureer je ook! Waarbij de facturen automatisch worden verwerkt in de boekhouding en de voorraad automatisch wordt afgeboekt. Een ERP systeem is geschikt voor alle handelsbedrijven. Van bedrijven die zelf producten produceren tot bedrijven die handelen in producten. Van mkb bedrijven tot bedrijven met wel 1000 medewerkers.

Weten of een ERP systeem de oplossing is voor jouw bedrijf en weten welk vragen je moet stellen bij het kiezen van het juiste ERP systeem? Download dan het E-book. 

Wat levert een ERP systeem op?

Enkele van de belangrijkste voordelen zijn tijdwinst en controle. Jij weet wat er speelt in jouw bedrijf! Daar waar je als ondernemer soms het gevoel kunt hebben dat je geen controle (meer) hebt over al je bedrijfsprocessen, lukt dit wel met een ERP systeem.

Een bijkomend voordeel is dat je minder frustratie ervaart. Met een ERP systeem worden taken actief door het proces geleid. Hierdoor blijven taken niet onnodig liggen en ben je dus minder afhankelijk van menselijke handelingen. Zo krijg je weer (meer) grip op jouw bedrijfsprocessen én meer inzicht door handige dashboards. 

Wat kun je met KING Software Consultancy
ERP dashboard

ERP systeem is de oplossing

Je bent eruit. ERP gaat jou als ondernemer verder helpen om te groeien.  Wil je hiervan een succes maken, dan zijn een goede voorbereiding en een gefaseerde aanpak essentieel.

Ga van start door antwoord te krijgen op de juiste vragen. Op die manier lukt het jou om een ERP platform te kiezen dat precies aansluit op jouw wensen. Denk daarbij aan vragen als:

Download het e-book en ontdek alle tips over het kiezen van het juiste ERP systeem voor jouw bedrijf, nú met inspirerende klantcase of bekijk wat KING Software voor jou kan betekenen.

Kies voor KING Software

Bespaar tijd door geautomatiseerde bedrijfsprocessen

Altijd een up-to-date voorraad in één systeem

Snel inzicht in lopende processen met overzichtelijke dashboards

Eenvoudig inkopen met besteladviezen

Volledige focus op je klanten

Kostenbesparing door effectieve orderafhandeling

Kiezebrink

Succesvoller ondernemen door slimme automatisering. Met de ERP- & WMS-oplossingen van KING Software hebben wij beter inzicht en overzicht, kunnen we efficiënter werken en is er minder kans op fouten.

Focus on Food | Kiezebrink

Benieuwd hoe KING Software jou verder kan helpen?