Magazijn automatisering met WMS-software

Eenvoudig je magazijn automatiseren met de WMS (Warehouse Management System) oplossing van KING Software.

WMS

Waarom WMS-software?

Automatiseer jouw magazijn eenvoudig met KING WMS (Warehouse Management System). Met onze handscanners en WMS Apps profiteer je van een gespreide inventarisatie voor een optimaal voorraad beheer, pickhistorie per medewerker en efficiënt orders picken! Zoekgeraakte en gekreukte picklijsten zijn verleden tijd en foutieve artikelen komen niet meer voor op een order.

KING WMS beschikt over een duidelijk dashboard met overzicht per order en medewerker. Het cloud WMS platform is direct verbonden aan onze zelf ontwikkelde Android WMS Apps en ERP-oplossing.

WMS Apps

Magazijnprocessen automatiseer je met de KING WMS Apps. Onze Android Apps worden in eigen beheer ontwikkeld en direct verbonden met het cloud WMS platform. Geen externe partners of koppelingen, maar een directe aansluiting van de apps aan KING ERP. De functionaliteiten zijn onder te verdelen per scanner/medewerker. Op basis van gebruikersrollen zorg je voor de benodigde app(s) per scanner/medewerker. Alle KING WMS Apps kunnen overweg met partij/batch nummers en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Ideaal om in drukke perioden externe krachten in te huren en snel in te zetten.

KING WMS Orderpicken

Voor het eenvoudig picken van orders op locatievolgorde. Met de mogelijkheid om artikelen van een andere locatie te picken. Controle van artikelen, aantallen en het afdrukken van de pakbon voor de klant.

KING WMS Magazijnontvangsten

Voor het ontvangen van goederen die vanuit King bestelt zijn bij de leverancier. Handig te combineren met de Verplaatsingen App. Goederen kunnen ontvangen worden op de ontvangstlocatie om op een later moment verplaatst te worden naar de voorkeurslocatie.

KING WMS Inventariseren

Voor het tellen van de magazijnvoorraad. Per locatie of per leverancier, maar ook periodiek instelbaar door middel van een Cycle Count.

KING WMS Product Details

Voor het raadplegen van uitgebreide artikelinformatie, actuele prijzen en de correcte voorraad.

WMS scanners

Scanners

Met een ruim assortiment aan Zebra handscanners bieden we altijd de meest passende oplossing voor je magazijn. Van kleine scanners voor in je broekzak, tot lange afstandsscanners voor heftruckchauffeurs.

Kies voor WMS van KING Software

Uniek zelf ontwikkeld WMS, direct gekoppeld aan KING ERP

Altijd een up-to-date voorraad in één systeem

Snel inzicht met overzichtelijke dashboards

Bespaar tijd met effectief orders picken

Voorkom fouten en onnodige retouren

Gebruiksvriendelijk voor medewerkers en flex-werkers

"Met King Magazijnautomatisering besparen we tot 30% per jaar op diverse kosten."
Vendingland bespaart 30% per jaar op kosten voor planning, storingsafhandelingen, orders en refunds in samenwerking met Quality-IT en KING Software.

Vendingland

Ervaar onze WMS-software zelf

Ieder proces is anders en daarom gaan we graag het gesprek met je aan. Onze accountmanagers inventariseren met veel plezier de behoeften in jouw bedrijf.
We bieden oplossingen aan, zodat je grip blijft houden op je bedrijfsprocessen. Maak KING Software ook het hart van jouw onderneming.
Vraag een persoonlijke demo aan. We staan je graag te woord.