Medical Devices voor zinvolle zorg

Levens redden en levens verbeteren. De medische industrie draait om mensen, met snelheid en efficiëntie als basis. Dankzij nieuwe technologieën blijft je branche evolueren. Je wil dan ook doorlopend producten kunnen aanpassen en (her)lanceren. Bjorn Lunden helpt je hierbij, met een ERP-pakket dat afgestemd is op de specifieke behoeften van de medische sector.
Ons pakket helpt je te voldoen aan de aangescherpte MDR wetgeving, met optimale traceerbaarheid in iedere stap van het (productie)proces. Altijd vanuit één overzichtelijk ERP-systeem

Moeiteloos produceren en verhandelen met KING ERP Online

Als producent of handelaar van medische (hulp)middelen ligt het leven van een ander vaak letterlijk in je handen. Het efficiënt kunnen aansturen van productie, logistiek en kwaliteit vraagt om een ERP-systeem dat rekening houdt met de strenge eisen die er in je sector gelden.

Sinds 26 mei 2021 is de nieuwe Medical Device Regulation (MDR) in Europa van kracht en  moeten alle medische hulpmiddelen die in Europa op de markt komen hieraan voldoen. KING ERP Online helpt je om aan deze regelgeving te voldoen. Of je nu werkt als producent óf als handelaar van Medical Devices. Jouw bedrijf kent de zorg – wij kennen jou. 

Slimme software voor de medische industrie...

Als je een producent bent

KING ERP Online geeft je als producent vanuit één systeem grip op de inkoop van grondstoffen en de algehele productie van medische artikelen. Kies voor soepele administratieve processen met een foutloze registratie van losse componenten en eindproducten. Met de uitgebreide partijregistratie voorzie je je eindproducten moeiteloos van een unieke bar-, batch- of artikelcode én heb je altijd zicht op je voorraad en het verloop vanuit één systeem. 

Als je een handelaar bent

Als handelsbedrijf vorm je een belangrijke schakel in de keten. Jij zorgt ervoor dat de artikelen op de juiste plek terechtkomen. De producent geeft hiervoor een Lotnummer (batchcode) én houdbaarheidsdatum af. Met de traceerbaarheid binnen KING ERP Online ga je eenvoudig na welk product er verkocht is, aan wie én wanneer. Zo bewaar je zelfs tijdens onvoorziene terugroepacties grip op de situatie, omdat je direct weet waar de artikelen zich bevinden en wie je moet informeren. 

Bjorn Lunden is partner van de medische branche

Chat icon

Samen kijken we naar de juiste oplossing voor jouw bedrijf

Altijd persoonlijk

Altijd persoonlijk en afgestemd op jouw specifieke situatie

Bedrijfssoftware

Onze bedrijfssoftware groeit met je mee

Bjorn Lunden- Waar persoonlijk de standaard is

Bjorn Lunden: Waar persoonlijk de standaard is

Ieder bedrijf is anders en daarom geven wij graag persoonlijk advies. Onze oplossing speciaal voor de accountancy branche kent diverse mogelijkheden om met je kantoor mee te groeien. Wij maken onze software graag optimaal passend voor jouw kantoor.