Bjorn Lunden partner worden

Jij bent expert in jouw business en wij focussen ons al 40 jaar op het ontwikkelen van bedrijfssoftware. Laten we onze krachten bundelen en samen bouwen aan dé beste software oplossing voor ondernemers en accountants. Bjorn Lunden partner worden kan eenvoudig. Schrijf je in als partner en wij ontwikkelen samen een geïntegreerde totaaloplossing.

Wij koppelen onze bedrijfssoftware met meer dan +200 partijen

API-Partner

Je bent softwareleverancier en je wilt graag een technische API-koppeling ontwikkelen met één van onze producten. Samen met jou bespreken wij de toegevoegde waarde voor onze klanten. Tijdens een virtuele meet leggen wij je uit hoe dit werkt. Van je aanvraag tot het publiceren van de koppeling in onze appsstore. 

Private Partner

Je bent gebruiker van onze software en je wilt graag zelf een koppeling ontwikkelen. Je hebt bijvoorbeeld een eigen ontwikkelde webapplicatie die je graag wilt aansluiten op één van onze producten. Aan de hand van onze technische documentatie ga je zelf aan de slag.  Zodra wij jouw aanmelding hebben ontvangen, nemen wij contact met je op.

Reseller

Je bent goed in jouw business, maar het ontwikkelen van online boekhoudsoftware dat is een specialisme.  Wij werken daarom graag samen met resellers die waarde willen toevoegen aan hun eigen softwareproducten. Je profiteert daarbij van extra voordelen en bieden je een interessant verdienmodel aan.  

Bjorn Lunden l Administratiekwaliteit

Koppelen met KING Finance

Hoe maak je nu een koppeling met KING Finance? Je vindt al deze informatie in onze uitgebreide kennisbank inclusief stappenplan. In onze KING Apps en MUIS Apps store kunnen ondernemers direct zien met welke partijen zij kunnen koppelen. Zo bieden wij koppelingen aan met onder meer CRM-, webshop-, kassa-, salaris- en branchesoftwareleveranciers.

Koppelen met KING Accountancy

Of accountants nu zelf de expertise in huis hebben om bedrijfsprocessen te automatiseren of het maken van koppelingen willen outsourcen. In onze uitgebreide kennisbank kunnen accountants én leveranciers van accountancysoftware hierover alle informatie terugvinden. In onze KING en MUIS Apps store zien accountants direct met welke software applicaties zij een koppeling kunnen leggen. Kijk hier voor een actueel overzicht met alle koppelingen met KING Finance en KING Accountancy.

KING Voordelen
Foutreductie

Koppelen met KING Handel / ERP

Voor klanten die werken met KING Handel, ERP of WMS bieden wij de mogelijkheid om een API-koppeling te leggen. Een actueel overzicht van de huidige koppelingen vindt je op Kingconnections.eu. Van webshopkoppelingen tot het maken van een vervoerderskoppeling. Lever jij software binnen de ERP-branche en wil jij toegevoegde waarden leveren aan onze KING klanten? Of ben jij zelf ondernemer en technisch zeer onderlegd? Meld je dan aan als partner.