Software voor je webshop

Je webshop gekoppeld aan je voorraad én administratie. Hoe handig is dat? Beheer op één platform, al je gegevens. Ervaar het gemak door de koppeling van prijsafspraken, kortingen, voorraad- en artikelbeheer, debiteurgroepen en meer. Altijd actuele informatie en niets meer dubbel invoeren. Kortom:  volledige integratie met je eigen webshop.

Digitale handtekening

Gemakkelijk en overzichtelijk

Jouw voorraadadministratie handmatig bijhouden met bestellingen uit jouw webshop is voorgoed verleden tijd! Voortaan kun je eenvoudig je artikelen en voorraad invoeren en bijhouden in één systeem.

Door onze webshopkoppeling en de volledige integratie met jouw administratie bespaar je jezelf een hoop tijd. Je hoeft niets meer dubbel in te voeren en hebt altijd een actuele voorraad. Nooit meer iets verkopen wat niet op voorraad is. De artikelen, voorraad, tarieven, prijsafspraken en klantgegevens komen direct uit de voorraadadministratie.

De bestellingen en de nieuwe klanten komen vanuit jouw webshop binnen in Bjorn Lunden.

Je kunt ook verschillende webshops koppelen aan één administratie, bijvoorbeeld een webshop voor de tussenhandel en een aparte webshop voor consumenten, met dezelfde artikelen maar met verschillende prijzen en verkoopeenheden. Zo kun je je voorraad beter in de gaten houden en weet je exact wat er verkocht is. Je hebt altijd de actuele cijfers tot je beschikking. Gemakkelijk en overzichtelijk. 

Werk vanuit één systeem

Gebruiksgemak staat voorop bij de oplossingen van Bjorn Lunden. KING ERP is te koppelen met webshops van verschillende aanbieders, zoals bijvoorbeeld BizView of Magento.

King Software mockup

Bjorn Lunden koppelingen voor jouw webshop

Administratie

Actuele voorraad

Koppelingen

Administratie automatiseren

Onze oplossing voor de zakelijke dienstverlening is samen met ondernemers tot stand gekomen en wordt continue doorontwikkeld. Hierdoor is onze bedrijfssoftware zeer praktijkgericht en eenvoudig in gebruik. Je ziet bijvoorbeeld direct wat je overhoud aan het einde van een project. Daarbij voeren medewerkers gemakkelijk hun uren in. Worden er teveel uren ingezet? Dit signaleer je meteen met onze actuele rapportages, waardoor je snel kunt bijsturen.

Zakelijke dienstverlening branche

Actuele voorraad

Jouw voorraadadministratie handmatig bijhouden met bestellingen uit jouw webshop is voorgoed verleden tijd! Voortaan kun je eenvoudig je artikelen en voorraad invoeren en bijhouden in één systeem.

samenwerkingsplatform accountants

Koppelingen

Je kunt ook verschillende webshops koppelen aan één administratie, bijvoorbeeld een webshop voor de tussenhandel en een aparte webshop voor consumenten, met dezelfde artikelen maar met verschillende prijzen en verkoopeenheden. Zo kun je je voorraad beter in de gaten houden en weet je exact wat er verkocht is. Je hebt altijd de actuele cijfers tot je beschikking. Gemakkelijk en overzichtelijk. 

Samenwerkingsplatform l Bjorn Lunden

Duidelijk en helder factureren

Na het afronden van een project wil je snel een duidelijke factuur versturen. Met onze bedrijfssoftware heb je dit zo geregeld. Door de vastgelegde werkprocessen bestaat er geen onduidelijkheid over de gemaakte uren en factureer je met gemak op tijd. Bovendien maak je duidelijk onderscheid tussen materialen en geleverde diensten. En ja, dat kan op één factuur!

Werken bij het erp-platform van Nederland
WMS

WMS

Optimaal automatiseren doe je met KING WMS (Warehouse Management System). Met behulp van handscanners ben je direct verbonden met ons ERP-platform. Zo verklein je papierstromen en verminder je fouten. Ingrediëntartikelen die nodig zijn voor productieorders verplaats je eenvoudig met een handscanner van de voorraadlocatie naar de productielocatie. Ook het verplaatsen en inventariseren van eindproducten in het voorraadmagazijn maak je hiermee digitaal.

Bjorn Lunden Food
Bjorn Lunden- Waar persoonlijk de standaard is

Bjorn Lunden: Waar persoonlijk de standaard is

Ieder bedrijf is anders en daarom geven wij graag persoonlijk advies. Onze oplossing voor de zakelijke dienstverlening kent diverse mogelijkheden om met je bedrijf mee te groeien. Wij maken onze software graag optimaal passend voor jouw bedrijf.