Magazijnautomatisering

Magazijnautomatisering is een belangrijk onderdeel voor een succesvolle handelsonderneming. De handelsmarkt is een grillige markt met krappe marges en continue veranderingen. Hier snel op kunnen anticiperen is wat jou onderscheidt van de concurrentie en zorgt voor een goede klantrelatie. Maar hoe doe je dit? Het antwoord: magazijnautomatisering.

WMS Apps van KING Softwrae

Waarom magazijnautomatisering?

Goede strategische beslissingen over je magazijnbeheer kun je alleen nemen als je beschikt over de juiste data. Inzicht in de actuele voorraad, hard- en zachtlopers, de marge, de levertijd, de orderstatus en meer. Het wordt allemaal inzichtelijk als je kiest voor magazijnautomatisering. Maar hoe ga je van start? Met behulp van een WMS systeem. WMS staat voor Warehouse Management System en is dé oplossing voor een efficiënt voorraadbeheer. 

Met een WMS systeem kun jij je klanten optimaal van dienst zijn. Orderpicken gebeurt sneller met behulp van scanners, ideale looproutes en het aanwijzen van de juiste locatie. Er gaat bijvoorbeeld minder tijd verloren aan het printen van pakbonnen of ‘filevorming’ onder het personeel bij populaire producten. Tijd die tegenwoordig nog schaarser is door de hevige concurrentie en hoge klantverwachtingen. Sneller leveren betekent meer marge en een betere positie in de supply chain.  

Wil je hier nog véél meer van weten? Download dan de WMS brochure.

De voordelen van magazijnautomatisering

Magazijnautomatisering met KING WMS

Magazijnautomatisering is onderdeel van het warehouse management systeem KING WMS, speciaal ontwikkeld voor jou. Simpel, maar toch ambitieus door de vele mogelijkheden om voorraadprocessen geautomatiseerd te laten verlopen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken spelen we direct in op bijvoorbeeld trends en wetswijzigingen. Ervaar het zelf en bekijk de mogelijkheden van KING WMS. 

Kies voor KING WMS van Bjorn Lunden

Uniek zelf ontwikkeld WMS, gekoppeld aan KING ERP

Altijd een up-to-date voorraad in één systeem

Snel inzicht met overzichtelijke dashboards

Bespaar tijd met effectief orders picken

Voorkom fouten en onnodige retouren

Gebruiksvriendelijk voor medewerkers en flex-werkers

Benieuwd hoe Bjorn Lunden jou verder kan helpen?