Meer weten? Vraag een demo aan

Ben jij benieuwd wat de bedrijfssoftware van KING Software voor jouw onderneming kan betekenen? Vraag een vrijblijvende demo aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Demo bij King Software

Tijdens de demo

Tijdens de demo neemt één van onze verkoopadviseurs de mogelijkheden van onze bedrijfssoftware met je door. Aan het einde van het gesprek weet je hoe onze functionaliteiten jou helpen bij een geautomatiseerd en efficiënt bedrijf. 

King Software in cijfers

0
Al bijna 40 jaar ervaring
0
Blije ondernemers
0
Administraties

Over Muis software

MUIS Software is een online boekhoudsoftwarebedrijf en levert al meer dan 35 jaar innovatieve en moderne software voor ondernemers, accountants- en administratiekantoren. Ondernemers moeten ondernemen en zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve zaken. Met dat in het achterhoofd werd MUIS Software in 1984 opgericht en ontwikkelde het bedrijf administratieve software speciaal voor accountants en ondernemers. Inmiddels wordt de software ingezet door meer dan 20.000 ondernemers en 1.200 accountants.

Over Muis Software
Over CTRL

Over CTRL

Ctrl is in 2004 opgericht binnen Deloitte als platform waarmee ondernemers en accountants optimaal met elkaar kunnen samenwerken. In 2019 heeft ctrl de krachten gebundeld met MUIS Software onder begeleiding van investeringsmaatschappij Main Capital en is zij verder gegaan als leidend samenwerkings-platform. Ctrl biedt functionaliteiten aan als innovatieve workflows en de mogelijkheid tot digitaal ondertekenen.

Over King business software

Door de toonaangevende ERP-oplossing van King Business Software aan ctrl en MUIS Software toe te voegen is een sterke totaaloplossing gecreëerd. King Business Software helpt ondernemers al bijna 40 jaar met de administratieve automatisering van financiële tot logistieke bedrijfsprocessen. Sinds de start in 1982 werken inmiddels meer dan 4500 klanten met de ERP-oplossing. Groot of klein, accountant, zzp’er of productiebedrijf, de innovatieve oplossingen van King Business Software zijn toegespitst op alle bedrijfsbehoeften.

Over King

Nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.