CONSULTANCY

Consultancy is voor ieder bedrijf anders en dat is ook meteen één van de grote voordelen! Een KING Software consultant gaat echt aan de slag met jouw vragen en wensen. Wil je een globale uitleg van onze software of functionaliteiten? Geen probleem! Heb je specifieke wensen of problemen waar je tegenaan loopt? Onze consultant bijt zich hier graag in vast om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Waarom consultancy?

Optimale implementatie

Optimale implementatie van
jouw KING Software pakket

Mogelijkheden

Kennis van alle mogelijkheden in onze software

Oog op techniek

Oog voor de techniek maar ook
voor jouw bedrijfsvoering

Behulpzaam en betrouwbaar

Behulpzaam en betrouwbaar

Advies op maat

Advies op maat

Benieuwd naar alle mogelijkheden
van KING Software?

Bekijk onze oplossingen:

Wat levert consultancy op?

Het grootste voordeel is de efficiëntieslag. Afhankelijk van jouw  behoeftes ga je zelf nieuwe dingen leren, vindt er een vernieuwde inrichtingsslag plaats of wordt er breder gekeken naar het optimaliseren van verschillende bedrijfsprocessen. Hoe dan ook  resulteert een consultancy traject altijd in tijd- en kostenbesparing. 

Voor wie?

Voor iedere gebruiker, of je nu net bent begonnen of al een aantal jaren met KING Software werkt. Onze consultants kunnen presentaties en trainingen geven aan hele afdelingen of juist hele specifieke vraagstukken aanpakken met een select gezelschap. De consultants hebben ervaring met uiteenlopende branches, bedrijfsfases en bedrijfsgroottes. 

Hoe werkt het?

Onze consultants zijn flexibel inzetbaar. Soms is eenmalig  contact genoeg, face-to-face of op afstand. Andere situaties vragen om een langer traject. Tijdens het advies gesprek wordt besproken wat het beste traject is voor jouw onderneming.

Demo bij King Software

Benieuwd hoe consultancy jouw organisatie verder kan helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.