Meld je aan voor onze gratis webinars

Tijdens onze webinars maak je op een leuke manier kennis met onze software én zie je hoe je hier zelf gebruik van kunt maken. Schrijf je nu in!

KING | Wat is een webinar?

Wat is een webinar?

Een (instructie)webinar is een online presentatie van één van onze KING experts. Onze webinars zijn live en gratis te volgen vanaf je eigen computer. Tijdens een webinar is er gelegenheid om vragen te stellen per chatfunctie.

Na jouw inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging met daarin de link om deel te kunnen nemen aan het webinar. Je kunt het webinar vanuit de e-mail ook direct toevoegen aan je agenda. Voor aanvang van het webinar ontvang je een herinnering, zodat je jouw inloggegevens altijd bij de hand hebt.

Deelname aan onze webinars is geheel vrijblijvend.

Bekijk webinars

Webinar Finance: ‘Optimaliseer je factuurverwerking’

Ontdek KING Finance in ons Webinar: Gratis elektronisch factureren, automatische factuurverwerking en bankkoppelingen in slechts 30 minuten!

Webinar Accountancy: ‘Werk efficiënter en bespaar tijd’

Optimaliseer efficiëntie met Robotic Accounting in ons KING Accountancy Webinar. Ontdek in 30 minuten automatisering van boekhoudtaken!

Webinar Factuur2KING: ‘Het einde van papierwerk’

Bespaar tijd met Factuur2KING: Ontdek de voordelen in ons webinar! Scan, herken, en keur facturen goed met één slimme tool.

Factuur2KING: ‘Het einde van papierwerk’

Tijd besparen bij je factuurverwerking?Ontdek de voordelen van een volledig geïntegreerde scan- en herkenoplossing met Factuur2KING! Hiermee wordt factuurverwerking een fluitje van een cent. Tijdens dit webinar ontdek je alles over  het scannen, herkennen, aanleveren én fiatteren van facturen met één slimme tool. Ideaal voor ondernemers!

KING Connect: Een nieuwe manier van samenwerken met je klant

Wil je ook efficiënter samenwerken met je klant? Tijdens dit webinar maak je in een halfuur kennis met KING Connect Drive. Dé nieuwe add-on voor accountants die veilig en AVG-proof documenten willen uitwisselen met hun klanten. 

Introductie KING Accountancy

Als accountant wil je zo efficiënt mogelijk werken, maar hoe doe je dit? Robotic Accounting is dé manier om al je administraties eenvoudig te automatiseren zodat je meer klanten helpt in minder tijd. Tijdens dit webinar laten we in 30 minuten zien hoe het werkt. Kom erbij!

Ervaar Bjorn Lunden zelf

Ieder proces is anders en daarom gaan we graag het gesprek met je aan. Onze accountmanagers inventariseren met veel plezier de behoeften in jouw bedrijf. We bieden oplossingen aan, zodat je grip blijft houden op je bedrijfsprocessen. Maak onze software ook het hart van jouw onderneming. Vraag een persoonlijke demo aan. We staan je graag te woord.