Project software

Lopende projecten bijhouden, urenregistratie, project planning en openstaande werkzaamheden monitoren. Met de project software van Bjorn Lunden weet je zeker dat je een duidelijke projectadministratie hebt. Onmisbaar om efficiënt te kunnen werken. 

 

Niet alleen je volledige projectadministratie, ook je financiële en voorraadadministratie houd je bij vanuit hetzelfde systeem. Deze zijn namelijk allemaal geïntegreerd in onze ERP-oplossing.

Een geautomatiseerde projectadministratie

Met onze geautomatiseerde projectadministratie bespaar je tijd op projectmanagement doordat je bijvoorbeeld geboekte kosten, werkbonnen en weekstaten op diverse niveaus kunt onderbrengen. Er zijn uitgebreide resultaatrapportages beschikbaar, maar ook per projectleider of projectgroep. De voor- en nacalculatie van een project geeft inzicht in behaalde resultaten en verbeteringsmogelijkheden. Ook de projectvoortgang is goed inzichtelijk en natuurlijk kan er vanuit het project gefactureerd worden

De project software van Bjorn Lunden helpt je efficiënt te werken.

Project software

Projectmanagement

Bij efficiënt projectmanagement hoort natuurlijk ook het inplannen van werkzaamheden en online werkbonnen schrijven. Bjorn Lunden werkt samen met Quality IT om dit proces zorgeloos te laten verlopen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Kies voor project software van Bjorn Lunden

Overzichtelijk registreren van kosten en uren

Keuze uit Regie, Termijn, Intern en Proef projecten

Altijd overzicht in onderhanden werk

Eenvoudig te koppelen aan digitale werkbonnen

Slimme opvolging met KING CRM

Uitgebreide rapportages over begroting versus resultaat

Kiezebrink

Succesvoller ondernemen door slimme automatisering. Met de ERP- & WMS-oplossingen van Bjorn Lunden hebben wij beter inzicht en overzicht, kunnen we efficiënter werken en is er minder kans op fouten.

Focus on Food | Kiezebrink

Benieuwd hoe Bjorn Lunden jou verder kan helpen?