Software voor handelsbedrijven

Als handelsbedrijf is grip op je bedrijfsprocessen voor inkoop, verkoop en voorraad van ongekend belang. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke uitdagingen efficiënt voorraadbeheer met zich meebrengt. Klanten willen continue inzicht in de bestelstatus, marges worden kleiner en het niet kunnen leveren van goederen door onjuist voorraadbeheer is niet meer van deze tijd. Met ERP software van Bjorn Lunden automatiseer je de supply chain en heb je constant grip op je bedrijfsprocessen.

ERP dashboard

Door handelssoftware actueel en kloppend inzicht in voorraadbeheer

Een actueel en kloppend inzicht in je voorraadbeheer door geautomatiseerde bedrijfsprocessen klinkt voor een handelsonderneming misschien als een grote, ingewikkelde stap. Maar niets is minder waar. Met het KING ERP van Bjorn Lunden kies je voor automatisering met efficiëntere en foutlosere bedrijfsprocessen tot gevolgSamen kijken we naar innovatieve manieren om onze handelssoftware optimaal voor jouw bedrijf in te zetten. Zodat jij de concurrentie altijd een stap voor blijft.

Efficiënt voorraadbeheer met handelssoftware

Bjorn Lunden l Expert centers
Jochanan Bax van Bax Music

Bjorn Lunden wordt op alle afdelingen gebruikt. Actuele informatie is realtime beschikbaar vanuit één database; van magazijn, tot winkel en kassa.

Jochanan Bax | Bax Music

Bjorn Lunden staat naast jou als ondernemer

Chat icon

Samen kijken we naar de juiste oplossing voor jouw bedrijf

Altijd persoonlijk

Altijd persoonlijk en afgestemd op jouw specifieke situatie

Bedrijfssoftware

Onze bedrijfssoftware groeit met je mee

Supply chain

Actueel inzicht

Foutreductie

Eén systeem

Geautomatiseerde supply chain

Met gestroomlijnde inkoop-, verkoop- en voorraadprocessen weet jij altijd hoe je handelsonderneming ervoor staat. Dit is zeer belangrijk in een sterk concurrerende markt met steeds kleiner wordende marges. Met behulp van ons ERP-platform stem je inkoop en levering beter op elkaar af en verbeter je je concurrentiepositie. Zo kun je snel inspelen op marktontwikkelingen en klantwensen.

Bjorn Lunden Food

Actueel inzicht

Niet alleen je klanten willen weten wat de status van hun bestelling is, ook jij wilt werken met een actuele en kloppende voorraad. Wat zijn de levertijden, welke openstaande orders zijn er, wat is de marge? Logische vragen die je met ons ERP-platform eenvoudig kunt beantwoorden.

Actueel inzicht

Foutreductie

Grijp niet meer mis door geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Wanneer je voorraden reserveert, houdt de software automatisch rekening met bijvoorbeeld webshoporders en productieorders. Hierdoor is je voorraad altijd kloppend en verminder je onnodige fouten en nee-verkoop.

Foutreductie

Eén systeem voor al je processen

Een groot voordeel van het Bjorn Lunden ERP-platform voor handelsbedrijven is de volledige integratie van de voorraadadministratie met de financiële- en orderadministratie. Alle gegevens staan op één centrale plek en worden realtime bijgewerkt, zodat iedereen altijd met dezelfde aktuele informatie werkt. Daarbij gaan we graag met je in gesprek hoe we de supply chain voor jouw onderneming optimaal kunnen automatiseren. Onze oplossingen zijn altijd passend voor jouw situatie.

Een systeem
WMS

WMS

Optimaal automatiseren doe je met KING WMS (Warehouse Management System). Met behulp van handscanners ben je direct verbonden met ons ERP-platform. Zo verklein je papierstromen en verminder je fouten. Ingrediëntartikelen die nodig zijn voor productieorders verplaats je eenvoudig met een handscanner van de voorraadlocatie naar de productielocatie. Ook het verplaatsen en inventariseren van eindproducten in het voorraadmagazijn maak je hiermee digitaal.

Bjorn Lunden Food
Bjorn Lunden- Waar persoonlijk de standaard is

Bjorn Lunden: Waar persoonlijk de standaard is

Ieder bedrijf is anders en daarom geven wij graag persoonlijk advies. Onze oplossing speciaal voor handelsbedrijven kent diverse mogelijkheden om met je bedrijf mee te groeien. Wij maken onze software graag optimaal passend voor jouw bedrijf.