Hét ERP-platform voor de foodsector

Er dagelijks voor zorgen dat miljoenen mensen voedzaam en veilig eten vraagt om foutloze processen. Met KING ERP Online leg je je receptuur vast en heb je direct zicht op THT-datums en uiterste verkoopdata. Kies voor volledige traceerbaarheid van zowel ingrediënten als eindproducten van inslag tot uitslag. Nu met ons eigen WMS-systeem voor een slim en geautomatiseerd magazijn. 

ERP dashboard

Razendsnel producten traceren

Traceerbaarheid is erg belangrijk in de foodbranche. Met KING ERP Online weet je altijd waar je producten zich bevinden, zelfs als deze je magazijn al hebben verlaten. Traceer moeiteloos componenten, leveranciers en eindproducten. Zorg voor zekerheid met partijregistratie van THT-datums, productiedata en uiterste verkoopdata. Allemaal vanuit één overzichtelijk ERP-platform. Vul je oplossing aan met KING WMS en ontdek de voordelen van een geautomatiseerd magazijn. 

KING ERP Online speciaal voor de foodsector

Miriam van de Sandt quote

Bjorn Lunden is toegankelijk, gaat naast je staan en is een complete betaalbare oplossing.

Miriam van de Sandt | VANHEST FOOD GROUP

Infographic food KING ERP

Maak KING ERP Online compleet met KING WMS

Automatisering van je magazijn zorgt voor overzicht, soepele processen en duidelijkheid bij je medewerkers. KING WMS is volledig geïntegreerd met KING ERP Online en biedt een nodige aanvulling voor de foodbranche:

KING WMS is speciaal door ons ontwikkeld zodat je efficiënter kunt werken, zonder de tussenkomst van externe partijen. 

Benieuwd hoe Bjorn Lunden jou verder kan helpen?