Is ERP de oplossing?

Al je bedrijfsprocessen bedrijfsbreed geautomatiseerd in één geïntegreerd systeem. Dat is wat een ERP-oplossing jou brengt en de afkorting staat voor Enterprise Resource Planning. Deze software bestaat uit diverse onderdelen die ieder een specifieke taak ondersteunt. Sterker nog, een taak wordt actief en automatisch door de processen in de software geleid wat aanzienlijke tijdswinst oplevert ten opzichte van handmatige in- en doorvoer in verschillende systemen. 

Bjorn Lunden l ERP oplossing

ERP voor mkb tot grote handelsondernemingen

Elk bedrijf dat te maken heeft met de in- en verkoop van producten kan profiteren van een ERP-oplossing. Zo kan een mkb-bedrijf de behoefte hebben om de inkoop, boekhouding en verkoop te integreren met bijvoorbeeld een kassasysteem en urenregistratie. Terwijl een groot handelsbedrijf bijvoorbeeld meer behoefte heeft aan een compleet en totaal geïntegreerd pakket met voorraadbeheer, HRM, intranet en een CRM-systeem. 

Wat levert ERP op?

Met ERP-software is het mogelijk de volgende processen te integreren: administratie, inkoop, voorraadbeheer, klantadministratie, projectmanagement, relatiebeheer en magazijnautomatisering. 

Wil je meer informatie en belangrijke tips over het kiezen van het juiste ERP systeem voor jouw bedrijf? Download het E-book nú met inspirerende klantcase. 

Wat kun je met Bjorn Lunden Consultancy
ERP dashboard

ERP systeem is de oplossing

Je bent eruit. ERP gaat jou als ondernemer verder helpen om te groeien.  Wil je hiervan een succes maken, dan zijn een goede voorbereiding en een gefaseerde aanpak essentieel.

Ga van start door antwoord te krijgen op de juiste vragen. Op die manier lukt het jou om een ERP platform te kiezen dat precies aansluit op jouw wensen. Denk daarbij aan vragen als:

Download de E-book voor het selecteren van een ERP systeem met belangrijke tips over het kiezen van het juiste ERP systeem voor jouw bedrijf +  inspirerende klantcase. 

Kies voor Bjorn Lunden

Bespaar tijd door geautomatiseerde bedrijfsprocessen

Altijd een up-to-date voorraad in één systeem

Snel inzicht in lopende processen met overzichtelijke dashboards

Eenvoudig inkopen met besteladviezen

Volledige focus op je klanten

Kostenbesparing door effectieve orderafhandeling

Kiezebrink

Succesvoller ondernemen door slimme automatisering. Met de ERP- & WMS-oplossingen van Bjorn Lunden hebben wij beter inzicht en overzicht, kunnen we efficiënter werken en is er minder kans op fouten.

Focus on Food | Kiezebrink

Benieuwd hoe Bjorn Lunden jou verder kan helpen?