Hé ondernemer,
meer grip op je bedrijfsprocessen?

In de foodbranche is er meer grip nodig dan waartoe een regulier ERP-systeem in staat is. Juist daarom is Bjorn Lunden dé partner van de food ondernemer. Van inslag tot uitslag, tijdens de gehele productie- en handelsketen.

 Met KING ERP Online beheer je alle bedrijfsprocessen vanuit één systeem en heb je realtime inzicht in je voorraad. Ga voor een slim magazijn zonder externe partijen met onze eigen geïntegreerde WMS-oplossing. Ontdek hoe VANHEST FOOD GROUP profiteert van de specifieke oplossingen voor de foodsector. Kies ook voor grip op jouw onderneming en zet nu in op groei. 

Quote Miriam van de Sandt
KING ERP Online

KING ERP: dé oplossing voor de foodsector

Vrijwel nergens is grip op je bedrijfsprocessen zo belangrijk als in de voedingsmiddelen industrie. Met onze jarenlange expertise bedenken en implementeren we specifieke software specifiek voor de foodsector. Daarom hebben wij KING ERP Online ontwikkeld. Van volledig traceerbare goederen tot partijenregistratie tot gestandaardiseerd logistiek berichtenverkeer. Wij begrijpen de noodzaak van direct toegankelijke en correcte informatie om te kunnen ondernemen in deze uitdagende markt. Zo kun jij smakelijke producten op de markt brengen terwijl je in één systeem al je processen beheert. Kies voor die automatiseringsslag en geniet van de enorme tijdswinst die het je oplevert! 

Profiteer nu van deze actie:

* Alleen geldig als je op dit moment nog niet werkt met een KING Handel, Handel Pro of Enterprise product. 

VANHEST FOOD GROUP: grip op ondernemen

VANHEST FOOD GROUP is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verspreiden van voedingsmiddelen. Hun missie is de internationale voedingsmiddelen industrie samen te brengen onder één dak. Ze willen niet alleen hun leveranciers, maar ook klanten en medewerkers inspireren tijdens het ontwikkelen van nieuwe producten. Daarom luisteren ze goed naar hun klanten en staan ze voor een transparante samenwerking. VANHEST FOOD GROUP maakt het onmogelijke… mogelijk! 

Bekijk nu de video om te zien hoe VANHEST FOOD GROUP grip houdt op haar voorraad met KING ERP Online.

Wil jij net als VANHEST FOOD GROUP ook profiteren van de voordelen van KING ERP Online?

Ieder bedrijf is anders en daarom geven wij graag persoonlijk advies. Onze oplossing voor de foodsector kent diverse mogelijkheden om met je bedrijf mee te groeien. Wij maken onze software graag optimaal passend voor jouw bedrijf.  

Vraag een persoonlijk gesprek aan en één van onze collega’s neemt vrijblijvend contact met je op. 

neem cntact met ons op KING Software

Traceerbaarheid

Productie

THT-datum

EDI

WMS

Traceerbaarheid

Het traceren van goederen is één van de cruciale onderdelen voor de foodsector. Met de ERP software van Bjorn Lunden traceer je van ingrediënt tot eindproduct en van leverancier tot eindklant. Door onze partijenregistratie zijn goederen van inslag tot verkoop herleidbaar. Daarbij kan het eventuele productieproces ook in ons ERP-platform worden opgenomen.

WMS scanners

Productie

Dit productieproces gaat uit van recepten, waarmee eindproducten geproduceerd worden. Per recept zijn componenten (ingrediënten) vast te leggen, zodat per ingrediëntregel het partijnummer geregistreerd wordt. Vanzelfsprekend wordt aan het eindproduct ook een partijnummer toegekend, waarmee de traceercirkel rond is. Aanvullende oplossingen over productieplanning en verdere digitale automatisering spreken we graag persoonlijk met je door.

Bjorn Lunden l WMS oplossing

THT-datum

Het toekennen van een houdbaarheidsdatum is van cruciaal belang voor de voedingsindustrie. Daarom is ook dit onderdeel opgenomen in onze partijenregistratie. Per partijnummer kan naast de productiedatum ook de THT-datum en een uiterste verkoopdatum worden meegegeven. Om fouten te voorkomen, is het eveneens mogelijk om partijen te blokkeren voor verkoop. Wel zo fijn om grip te houden op je kwaliteitsbeheer.

Food Branche

EDI

Bespaar tijd met vereenvoudigde berichtenstromen. Naast de standaarden voor kwaliteitsbeheer werken bedrijven in de foodsector met standaarden voor logistiek berichtenverkeer. Daarom biedt KING Software data-uitwisseling aan volgens de EDI-standaarden.

Actueel inzicht

WMS

Optimaal automatiseren doe je met KING WMS (Warehouse Management System). Met behulp van handscanners ben je direct verbonden met ons ERP-platform. Zo verklein je papierstromen en verminder je fouten. Ingrediëntartikelen die nodig zijn voor productieorders verplaats je eenvoudig met een handscanner van de voorraadlocatie naar de productielocatie. Ook het verplaatsen en inventariseren van eindproducten in het voorraadmagazijn maak je hiermee digitaal.

Traceability software
Grip op ondernemen

Bewezen software voor de foodsector

Benieuwd hoe Bjorn Lunden jou verder kan helpen?