Accountancy software helpt kantoren groeien

Ben jij op zoek naar accountancy software voor jouw kantoor en wil je weten hoe de juiste software jouw kantoor (verder) laat groeien? Wij helpen je graag! Zo leggen we uit waar je op moet letten, wat belangrijke functionaliteiten zijn die in de software moeten zitten en uiteraard wat het uiteindelijk oplevert.

Wil je weten hoe je in 4 stappen komt tot de inrichting van de optimale verwerkingsstraat? Download dan het e-book en lees er alles over!

KING Software l Accountancy software

Doorgroeien met de juiste accountancy software

De juiste accountancy software zorgt ervoor dat jij en je medewerkers efficiënter werken en meerwaarde kunnen bieden aan klanten. Hoe dit werkt? Simpel. Door het inzetten van de juiste automatiseringstools kun jij meer klanten helpen in dezelfde tijd én hen voorzien van gedegen up-to-date advies. Datgene waar de huidige accountancy markt om vraagt en waardoor jouw kantoor blijft groeien. 

En waar moet je dan aan denken? Bijvoorbeeld aan het optimaal online samenwerken met je klant, zodat jullie beide altijd met een actuele administratie werken. Of aan het automatiseren van werkprocessen en slimme notificaties uit de software, waardoor je je alleen nog bezig hoeft te houden met afwijkingen in een administratie. Of dat je altijd inzicht hebt in je actuele werkvoorraad met behulp van dashboarding en gestandaardiseerde processen in een geautomatiseerde boekhoudingWil je weten hoe? Download dan het e-book en lees er alles over!

De optimale verwerkingsstraat

De voordelen van accountancy software zijn meestal al wel bekend. Maar hoe start je nu met automatiseren en belangrijker nog; hoe richt je dit in? Het antwoord is: Met een optimale verwerkingsstraat! Door werkprocessen in te delen naar dagelijks, maandelijks, per kwartaal en jaarlijks houd je het automatiseringsproces overzichtelijk. Dit efficiënter werken zorgt ervoor dat jouw kantoor meer klanten kan bedienen en, niet onbelangrijk, meerwaarde voor hen creëert. Door de inzet van de juiste software heb je écht de tijd om de klant goed te adviseren, kansen te signaleren en zo samen de juiste financiële beslissingen te nemen die er niet alleen voor zorgen dat jouw kantoor groeit, maar ook de onderneming van de klant! 

Benieuwd hoe je in 4 stappen komt tot de optimale verwerkingsstraat? Download dan het e-book en lees er alles over!

Quote Bas en Erik

Met KING Accountancy zien we in één oogopslag wie van onze klanten persoonlijke aandacht nodig heeft. Zo helpen wij hen nog beter in minder tijd.

Erik Verstraten en Bas Bergkamp | Verstraten & Bergkamp

KING Voordelen

Bewezen accountancy software biedt:

Benieuwd hoe Bjorn Lunden jou verder kan helpen?