Software voor de zakelijke dienstverlening

Wil jij volledige controle over je projecten– en urenadministratie? Met KING Software automatiseer je vanuit één systeem je projecten en uren voor een optimale zakelijke dienstverlening.

King Software mockup

Werk vanuit één systeem

Met onze bedrijfssoftware werk je vanuit één systeem je projectenadministratie, facturatie, urenregistratie en boekhouding bij. Overzichtelijk en controleerbaar, zodat jij efficiënt kunt werken en meer declarabele uren kunt makenOf je nu een uitzendbureau, architectenbureau of IT-bedrijf hebt, samen met jou stemmen wij onze bedrijfssoftware af op wat het beste werkt voor jouw zakelijke dienstverlening.

Efficiënte zakelijke dienstverlening

KING Software l Voor de zakelijke dienstverlening

KING Software staat naast jou als ondernemer

Chat icon

Samen kijken we naar de juiste oplossing voor jouw bedrijf

Altijd persoonlijk

Altijd persoonlijk en afgestemd op jouw specifieke situatie

Bedrijfssoftware

Onze bedrijfssoftware groeit met je mee

Rendement

Bedrijfsprocessen

Plannen

Factureren

Inzicht in je rendement

Onze oplossing voor de zakelijke dienstverlening is samen met ondernemers tot stand gekomen en wordt continue doorontwikkeld. Hierdoor is onze bedrijfssoftware zeer praktijkgericht en eenvoudig in gebruik. Je ziet bijvoorbeeld direct wat je overhoud aan het einde van een project. Daarbij voeren medewerkers gemakkelijk hun uren in. Worden er teveel uren ingezet? Dit signaleer je meteen met onze actuele rapportages, waardoor je snel kunt bijsturen.

Zakelijke dienstverlening branche

Overzichtelijke bedrijfsprocessen

Structuur en overzicht zijn van cruciaal belang voor een goede projectadministratie. In ons ERP-platform leg je jouw werkprocessen eenvoudig vast zodat je altijd weet hoe jouw project ervoor staat. Geen verrassingen na het afronden van een project, maar efficiënte projectbewaking en meer declarabele uren door vooraf vastgelegde budgetten en ingeplande uren.

samenwerkingsplatform accountants

Optimaal plannen

Optimaal plannen is zeer belangrijk in de zakelijke dienstverlening. Met behulp van onze bedrijfssoftware weet je de optimale bezettingsgraad van jouw medewerkers en welke capaciteit er nog beschikbaar is. Ook monitor je eenvoudig de projectvoortgang.

Samenwerkingsplatform l KING Software

Duidelijk en helder factureren

Na het afronden van een project wil je snel een duidelijke factuur versturen. Met onze bedrijfssoftware heb je dit zo geregeld. Door de vastgelegde werkprocessen bestaat er geen onduidelijkheid over de gemaakte uren en factureer je met gemak op tijd. Bovendien maak je duidelijk onderscheid tussen materialen en geleverde diensten. En ja, dat kan op één factuur!

Werken bij het erp-platform van Nederland
WMS

WMS

Optimaal automatiseren doe je met KING WMS (Warehouse Management System). Met behulp van handscanners ben je direct verbonden met ons ERP-platform. Zo verklein je papierstromen en verminder je fouten. Ingrediëntartikelen die nodig zijn voor productieorders verplaats je eenvoudig met een handscanner van de voorraadlocatie naar de productielocatie. Ook het verplaatsen en inventariseren van eindproducten in het voorraadmagazijn maak je hiermee digitaal.

KING Software Food
KING Software- Waar persoonlijk de standaard is

KING Software: Waar persoonlijk de standaard is

Ieder bedrijf is anders en daarom geven wij graag persoonlijk advies. Onze oplossing voor de zakelijke dienstverlening kent diverse mogelijkheden om met je bedrijf mee te groeien. Wij maken onze software graag optimaal passend voor jouw bedrijf.