KING Expert Center:
MCC Automatisering

Samen bouwen aan zekerheid met MCC 

Sinds de jaren ‘90 is MCC gespecialiseerd in ICT- & automatiseringsoplossingen voor het mkb in de branches: groothandel, productie & logistiek. 

Automatisering is onmisbaar voor onze opdrachtgevers, omdat het dé belangrijkste schakel is in het dagelijks operationeel houden van bedrijfsprocessen; wij begrijpen dat!  Niet voor niets zeggen wij: ‘de pot op’ met slechte automatisering. Dat is duidelijke taal, maar het zegt wat ons betreft alles over de noodzaak van goed werkende automatisering (ERP + ICT).

KING | Expert Center

Een totaaloplossing

Onze missie is om een totaaloplossing met automatisering in te zetten op basis van eerlijk en toekomstbestendig advies. Jouw onderneming wordt succesvol(ler) door onze inzet en oplossingen. Een compleet aanbod via één aanspreekpunt; dat is MCC. 

Wij brengen de totaaloplossing met Bjorn Lunden tot leven. Plezier, duidelijke communicatie en een pragmatische aanpak zijn de drijfveren in ons contact en samenwerking. 

MCC Automatisering

Bjorn Lunden l Expert centers
Blauwe Hexagon Quote

Tijdens onze start was MCC al betrokken; een perfect voorbeeld van een schaalbaar partnership. Naarmate een organisatie zich verder ontwikkeld neemt ook de behoefte aan toekomstbestendige automatisering toe op het gebied van ICT, ERP & WMS. In de samenwerking met MCC zijn we daarin nooit tekort gekomen; alle dagelijkse benodigdheden zijn voor ons via 1 aanspreekpunt beschikbaar. Dat is voor ons ook Life At Best!

Victor Weng | LAB21 Vloeren

Blauwe Hexagon Quote

Bjorn Lunden is schaalbaar voor ons bedrijf. Gestart met het automatiseren van onze primaire processen (artikelbeheer, verkoop, voorraad, inkoop en productie) maken we op dit moment de automatisering compleet in ons magazijn; papierloos! Vanaf de start hebben wij ingezet op complete automatisering; alles digitaal en realtime verwerkt.  Specialisatie is ook van toepassing bij onze automatiseringspartner MCC. Zij kennen onze uitdagingen en nemen ons aan de hand; tot in de puntjes geregeld en alles afgestemd met het oog op de lange termijn.

Henry Mom | Tayumo

Blauwe Hexagon Quote

“Met alle ontwikkelingen op het gebied van automatisering & e-commerce staan wij continue op scherp, we laten geen kans onbenut. Dat is precies wat wij ook verwachten van onze partner MCC. Zolang als ik het me kan heugen zijn de collega’s van MCC een vertrouwd aanspreekpunt voor ons. Om te voorkomen dat we van het spreekwoordelijke kastje naar de muur worden gestuurd is een centraal aanspreekpunt voor ons vereist; of het nu gaat om de lokale of internationale ondersteuning. Geen woorden, maar daden; wij bevelen MCC van harte aan!” 

Peter de Vré | Europel Office Products

Heinen Delfts Blauw Quote

“Het starttraject met MCC heeft geresulteerd in het automatiseren van onze logistiek. Hiermee hebben we een toekomstbestendig fundament gelegd die we met elkaar hebben uitgebouwd! Reflecterend op die keuze kan ik niet anders dan trots zijn op ons team en onze samenwerkingspartners.”

Jorrit Heinen | Heinen Delfts Blauw

Blauwe Hexagon Quote

“Kennis en ervaring van MCC én de ERP-oplossing van Bjorn Lunden in combinatie met KING WMS (dé warehouse oplossing voor productie-, assemblage- en handelsbedrijven ) maakt het verschil. Zo zijn de processen in het magazijn en vriescel zoveel als mogelijk gestandaardiseerd om efficiënt(er) te werken, kans op fouten te elimineren en realtime inzicht te creëren voor de logistiek manager, backoffice en frontoffice.” 

Jannicke Kiezebrink | Kiezebrink Focus on Food

Benieuwd hoe wij jouw organisatie verder kunnen helpen?

KING Expert Center MCC l Andre en Wilfred

Persoonlijk contact

Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Wilfred van der Lee of André van Ramshorst.

MCC Automatisering B.V.

Hoofdstraat 147

3781 AD Voorthuizen

 

0342 – 47 29 22

Andre@mcc.nu

http://www.mcc.nu