KING Expert Center
Noord-Oost

De Bjorn Lunden-expert die denkt in oplossingen 

Het KING Expert Center levert vernieuwende bedrijfssoftware aan het mkb in Noord- en Oost-Nederland. Al twintig jaar lang zijn wij expert in specialistische bedrijfsoplossingen, waarmee we organisaties slimmer en medewerkers efficiënter laten werken. Wij luisteren naar onze klanten, zetten problemen om in oplossingen en zorgen ervoor dat iedereen in het bedrijf die oplossingen goed gebruikt.


Door bedrijfsprocessen in kaart te brengen en te vertalen naar een flexibele inrichting van software, helpen wij ondernemers om slimmer te werken. Wij maken altijd eerst persoonlijk telefonische kennis. Vervolgens verdiepen wij ons in jouw uitdaging en laten we onze oplossingen daarvoor zien. Jij ontvangt een gerichte offerte en na akkoord gaan we aan de slag. Samen halen we het beste uit jouw medewerkers en jouw teams. 

Vanuit onze ervaring herkennen wij snel de oorzaak. Onze ervaring is jouw voordeel, want zo kunnen we snel een oplossing op maat maken voor de problemen waar jouw mensen dagelijks tegenaan lopen. 

Expert Center Noord Oost

Volledige automatisering

Het KING Expert Center is onderdeel van Plus Automatisering. Plus Automatisering is de ICT-partner voor Noord- en Oost Nederland en verzorgt maatwerksoftware, werkplekken, netwerken en security. Daarnaast verzorgt het KING Expert Center in samenwerking met Plus Automatisering webdesign en hosting voor winkels en webshops. De websites kunnen desgewenst gekoppeld worden aan artikel- en voorraadbeheer in KING.

Het KING Expert Center voor ondernemers

Bjorn Lunden l Expert centers
Blauwe Hexagon Quote

Binnen Zijlstra Beroepskleding is alles strak georganiseerd, waardoor het bedrijf groei moeiteloos aan kan. Dat Bjorn Lunden hierin een belangrijke rol speelt, is onder andere terug te zien in de koppeling tussen Bjorn Lunden en een door Zijlstra ontwikkeld Kleding Management Systeem (KMS). Hierin wordt alles vastgelegd wat voor die klant van toepassing is: medewerkers, budgetten, maatgegevens, huisstijlen enzovoort. Maar ook worden orders automatisch verstuurd naar Bjorn Lunden die tevens gekoppeld is aan de CRM-app. Zo is het mogelijk onderweg contactregistraties maken en openstaande posten bekijken, dat vinden wij zeer handig.

Joop Zijlstra | Zijlstra Beroepskleding

Blauwe Hexagon Quote

Omdat het glaswerk nog ambachtelijk wordt geblazen is de productiecapaciteit beperkt. Het betekent dat we een hoge voorraadpositie moet creëren om in de piekmomenten toch te kunnen leveren. Bjorn Lunden speelt hierin een belangrijke rol en met KING WMS lukt dit. Orders worden gepickt middels handscanners, waardoor er sneller gewerkt wordt en er weinig fouten gemaakt worden. Hierdoor kunnen we het, ook tijdens de piekmomenten, met eigen mensen af. Toch is de collectie groter dan voorheen en blijft de omzet blijft groeien.

Bastiaan Kommers | Nethroma

Blauwe Hexagon Quote

We hebben nu meer inzicht in hoeveel we moeten inkopen, omdat dit wekelijks kan wisselen, waardoor we met minder fruit blijven zitten. Met de software van Bjorn Lunden zijn alle wekelijkse leveringen vastgelegd in de abonnementen module. Hierdoor is het mogelijk dat met één druk op knop bijna 600 kistjes fruit in het orderbestand worden gezet. Na levering is dit de basis voor facturatie, administratie en incasso. De orderstroom en administratie is geheel geïntegreerd, waardoor we beter overzicht hebben.

Erika Poel | Fruitkracht

Benieuwd hoe wij jouw organisatie verder kunnen helpen?

KING Expert Center Noord Oost

Meer weten over hoe wij werken?

De eerste stap naar de beste oplossing.

KING Expert Center Noord-Oost

Handelsweg 13

7921 JR Zuidwolde

 

0528-372391

info@kingexpertcenternoord.nl

www.kingexpertcenternoord.nl