Meest gestelde vragen KING ERP Online

Wij hebben hieronder de meest gestelde vragen alvast voor je beantwoord over KING ERP Online.
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vanuit iedere browser wordt het gebruik voor KING ERP Online ondersteund.

Iedereen krijgt standaard alle drie de snelkoppelingen (King only, Volledige Desktop, Verkenner).

Dit is afhankelijk van de gebruikersnaam die we bij aanmelding aanmaken. Dat verschilt per klant. Vaak zie je wel klantnaam1, klantnaam2 etc. terug.

De bestaande opties kunnen worden aangehouden. Het Excel Libre Office zit nu inbegrepen (kosteloos). Deze is aanspreekbaar vanuit King als je een export doet naar Excel.

Ja. Als een superuser ‘beheer’-taken wil doen is het advies de volledige desktop icoon daarvoor te gebruiken.

Gezien de diversiteit van de hackers is er geen enkele garantie te geven. Het gebeurt op zoveel verschillende manieren. Maar wij kunnen de risico’s zeker tot een minimum beperken. Dit kan in overleg:

  • 2Factor Authenticatie (MFA) en/of
  • Op IP toegang whitelisten. Dus standaard alles dicht behalve selectieve IPs.

Standaard maken wij alleen een technische back-up tot 3 dagen terug. Deze back-ups hebben als doel dat bij een systeemuitval wij in staat zijn het systeem te herstellen met de meest-recente back-up. Wil je graag aanvullende back-ups, dan is er een back-up optie á € 10,80 per maand, hierbij worden er 30 versies bewaard en tevens bewaard op een 3e locatie.

Bij de KING ERP online bundels zit standaard de Multi Factor Authenticatie met IP optie inbegrepen. Bij deze methode, kan je ervoor zorgen dat er na het inloggen een controle gedaan wordt of jouw IP adres toegestaan is. Zo niet, gaat er een e-mail naar het mailadres wat opgegeven is om het IP goed te keuren. Zo kun je altijd een IP goedkeuren via een e-mailbericht (als 2e factor) na dit één keer gedaan te hebben voor een IP adres, wordt deze onthouden. Dan hoef je op dat IP adres niet nogmaals goedkeuring te geven. Dus wél de voordelen van Multifactor. Niet het nadeel dat je continu drukdoende bent met goedkeuringen. Dit is de standaard uitbreidoptie. Wil je aanvullingen? Dan is dit mogelijk.

De data draait in Nederland. Primair Dataplace in Utrecht.

Over ons visie Bjorn Lunden

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op.