Hé ondernemer,
meer grip op je bedrijfsprocessen?

In de foodbranche is er meer grip nodig dan waartoe een regulier ERP-systeem in staat is. Juist daarom is KING Software dé partner van de food ondernemer. Van inslag tot uitslag, tijdens de gehele productie- en handelsketen.

 Met KING ERP Online beheer je alle bedrijfsprocessen vanuit één systeem en heb je realtime inzicht in je voorraad. Ga voor een slim magazijn zonder externe partijen met onze eigen geïntegreerde WMS-oplossing. Ontdek hoe VANHEST FOOD GROUP profiteert van de specifieke oplossingen voor de foodsector. Kies ook voor grip op jouw onderneming en zet nu in op groei. 

Quote Miriam van de Sandt
KING ERP Online

Grip op ondernemen met KING ERP

Vrijwel nergens is grip op je bedrijfsprocessen zo belangrijk als in de voedingsmiddelen industrie. Daarom hebben wij KING ERP Online ontwikkeld. Van volledig traceerbare goederen tot partijenregistratie tot gestandaardiseerd logistiek berichtenverkeer. Wij begrijpen de noodzaak van direct toegankelijke en correcte informatie om te kunnen ondernemen in deze uitdagende markt. Zo kun jij smakelijke producten op de markt brengen terwijl je in één systeem al je processen beheert. Kies voor die automatiseringsslag en geniet van de enorme tijdswinst die het je oplevert! 

Profiteer bovendien nu van deze actie:

* Alleen geldig als je op dit moment nog niet werkt met een KING Handel, Handel Pro of Enterprise product. 

Bewezen software voor de foodsector

Grip op ondernemen
Miriam van de Sandt quote

Bjorn Lunden is toegankelijk, gaat naast je staan en is een complete betaalbare oplossing.

Miriam van de Sandt | VANHEST FOOD GROUP

VANHEST FOOD GROUP: grip op ondernemen

VANHEST FOOD GROUP is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verspreiden van voedingsmiddelen. Hun missie is de internationale voedingsmiddelen industrie samen te brengen onder één dak. Ze willen niet alleen hun leveranciers, maar ook klanten en medewerkers inspireren tijdens het ontwikkelen van nieuwe producten. Daarom luisteren ze goed naar hun klanten en staan ze voor een transparante samenwerking. VANHEST FOOD GROUP maakt het onmogelijke… mogelijk!

Bekijk nu de video om te zien hoe VANHEST FOOD GROUP grip houdt op haar voorraad met KING ERP Online.

Wil jij net als VANHEST FOOD GROUP ook profiteren van de
voordelen van KING ERP Online?

Vraag een persoonlijk gesprek aan en één van onze collega’s neemt vrijblijvend contact met je op.