Hé ondernemer,
meer grip op je bedrijfsprocessen?

Met KING WMS beheer je alle bedrijfsprocessen vanuit één systeem en heb je realtime inzicht in je voorraad. Ga voor een slim magazijn zonder externe partijen met onze eigen geïntegreerde WMS-oplossing. Door Jochanan Bax van Bax Music omschreven als een echte tijdsaver.

 

Wil je ook moeiteloos extra personeel kunnen inzetten tijdens drukke momenten? Geen probleem met het gebruiksvriendelijke KING WMS. Laat die bestellingen maar oplopen. Jouw magazijn blijft beheersbaar en is altijd overzichtelijk. Grip op je onderneming begint bij met KING WMS.

Bax Music samenwerking KING Software
Magazijn Bax music - KING Software

Wil jij ook een echte tijdsaver?

Kies voor die automatiseringsslag en geniet van de enorme tijdswinst die het je oplevert! Meer doen met je huidige personeel of kiezen om op te schalen? De keuze is aan jou!

Wil jij, net als Bax Music, ook een echte tijdsaver en weten hoe WMS je daarbij kan helpen? Download dan het e-book!

Slim automatiseren met KING WMS

Magazijnprocessen automatiseer je met de KING WMS. Onze Android apps worden in eigen beheer ontwikkeld en direct verbonden met het cloud WMS platform. Geen externe partners of koppelingen, maar een directe aansluiting van de apps aan KING ERP. De functionaliteiten zijn onder te verdelen per scanner/medewerker op basis van gebruikersrollen. Alle KING WMS-apps kunnen overweg met partij/batch nummers en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Ideaal om in drukke perioden externe krachten in te huren en snel in te zetten.

Wil je weten hoe? Download dan het e-book.

Jochanan Bax van Bax Music

Bjorn Lunden wordt op alle afdelingen gebruikt. Actuele informatie is realtime beschikbaar vanuit één database; van magazijn, tot winkel en kassa.

Jochanan Bax | Bax Music

Bax Music: Grip op Ondernemen

Bax Music is gespecialiseerd in de verkoop van muziekinstrumenten, naast licht, geluid, DJ gear en aanverwante accessoires. Ze focussen zich heel erg op service, kunde en kwaliteit en uiteindelijk is het de kennis van de producten die het verschil maakt. Jochanan Bax (CEO van Bax Music) ziet de software van KING Software echt als een tijdsaver. Het is nu mogelijk om te groeien met dezelfde capaciteit aan mensen. 

Wil je weten hoe Bax Music gegroeid is? Bekijk dan nu de video

Benieuwd hoe Bjorn Lunden jou verder kan helpen?