Automatische bankkoppeling Knab

Koppel eenvoudig je zakelijke Knab betaalrekening aan KING ERP of KING Finance. Met de automatische Knab bankkoppeling komen je banktransacties (alle bij- en afschrijvingen) automatisch in je financiële administratie terecht.

Knab bankkoppeling

Bankafschriften direct verwerkt

Het geavanceerde herkenningssysteem in onze software zorgt ervoor dat de dagafschriftregels direct zijn verwerkt in de financiële administratie. Hierdoor hoef je bankmutaties niet meer over te typen en dagafschriften niet meer handmatig in te lezen. Vanuit KING Finance of KING ERP verstuur je ook je betaal- en incasso-opdrachten rechtstreeks naar de Knab. Daar worden ze klaargezet voor betaling.

Ervaar het gemak van de Knab bankkoppeling

Direct starten met de Knab bankkoppeling?

Kies voor KING ERP met een uitstekende financiële basis voor handelsbedrijven of ga voor de online boekhoudsoftware KING Finance voor zzp’ers en administratie- en accountantskantoren. 

ERP dashboard
Kiezebrink

Succesvoller ondernemen door slimme automatisering. Met de ERP- & WMS-oplossingen van Bjorn Lunden hebben wij beter inzicht en overzicht, kunnen we efficiënter werken en is er minder kans op fouten.

Focus on Food | Kiezebrink

Benieuwd hoe Bjorn Lunden jou verder kan helpen?