CRM systeem inzicht in klantgegevens

Waarom kiezen voor een CRM systeem? Wij leggen de voordelen aan je uit! CRM staat voor Customer Relationship Management en betreft het structureel en systematisch toepassen van een strategie, gericht op het optimaliseren van en het beheer van klantrelaties. Door dit effectief in te zetten, creëer je een hogere klanttevredenheid, klantrendement en loyaliteit. CRM levert veel data op over je relaties. Met deze data ben je doorlopend in staat verkoopprocessen beter te organiseren en succesvoller te maken.

Jouw focus is ondernemen. Software is ons ding.

Wat levert een CRM systeem op?

Het is mogelijk om opvolgacties of mailingen aan je contacten te koppelen, waardoor je altijd effectief kunt inspelen op een specifieke klantsituatie. Daarnaast heb je met behulp van een CRM systeem een beter inzicht in welke klanten rendabel zijn en welke niet. Hierdoor kun je sneller bepaalde strategische beslissingen nemen.

Probeer nu zelf en download de CRM-App (gratis)

Met de gratis CRM-app kun je taken en gespreksnotities noteren of een bezoekverslag inspreken. Deze CRM-App is uitermate geschikt voor buitendienstmedewerkers. Ga direct aan de slag!

Wat kun je met Bjorn Lunden Consultancy
ERP dashboard

CRM als onderdeel van een ERP-platform

Je bent eruit! Een CRM systeem gaat jou verder helpen als ondernemer. Bij KING Software weten wij wat jij als ondernemer nodig hebt. Daarom is ons CRM systeem onderdeel van ons volledige ERP-platform. Van factureren tot de financiële administratie tot het logistieke proces, zodat je optimaal kunt profiteren van de voordelen van één compleet geïntegreerd ERP-platform. Bekijk de mogelijkheden van KING ERP.

Kies voor KING ERP van KING Software

Bespaar tijd door geautomatiseerde bedrijfsprocessen

Altijd een up-to-date voorraad in één systeem

Snel inzicht in lopende processen met overzichtelijke dashboards

Eenvoudig inkopen met besteladviezen

Volledige focus op je klanten

Kostenbesparing door effectieve orderafhandeling

Kiezebrink

Succesvoller ondernemen door slimme automatisering. Met de ERP- & WMS-oplossingen van Bjorn Lunden hebben wij beter inzicht en overzicht, kunnen we efficiënter werken en is er minder kans op fouten.

Focus on Food | Kiezebrink

Benieuwd hoe Bjorn Lunden jou verder kan helpen?