Point of sale

Ben je op zoek naar een afrekensysteem voor je bedrijf? De kassa software van KING Software ondersteunt het hele verkoopproces en heeft een online koppeling met de financiële administratie en voorraadadministratie. Ons kassasysteem is de perfecte point of sale oplossing (POS) voor jouw bedrijf.

Met onder andere je computer als kassa, meerdere afrekenpunten en een koppeling met je boekhouding.

Bjorn Lunden l ERP oplossing

Efficiënt afrekenen met point of sale

Snel en efficiënt afrekenen levert je tijd en geld op. Een duidelijk scherm met grote knoppen, eventueel met een afbeelding van het artikel zorgt ervoor dat ook een invalkracht snel met het systeem aan de slag kan. De kassasoftware van KING Software is volledig geïntegreerd met de financiële administratie, de voorraadadministratie en, als je dat wenst, met de omzetstatistieken. Zo kun je automatisch de omzet per klant en/of verkoper bijhouden. De online koppeling met de boekhouding zorgt voor het automatisch doorboeken van de betalingen in je financiële administratie. En de koppeling met de voorraadadministratie werkt meteen de voorraad bij. Hoe efficiënt is dat!

Heb je al een point of sale oplossing? Geen probleem. Koppel je systeem met de software van KING Software, zodat er toch automatisch gegevens worden uitgewisseld en heb je altijd up-to-date inzicht in je voorraad en omzet.

De ideale point of sale oplossing

ERP dashboard
Bjorn Lunden l ERP oplossing

Point of sale als onderdeel van KING ERP

Point of sale is onderdeel van ERP-platform KING ERP, speciaal ontwikkeld voor jou. Simpel, maar toch ambitieus door de vele mogelijkheden om bedrijfsprocessen geautomatiseerd te laten verlopen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken spelen we direct in op bijvoorbeeld trends en wetswijzigingen. Ervaar het zelf en kies voor KING ERP. 

Kies voor KING ERP van KING Software

Bespaar tijd door geautomatiseerde bedrijfsprocessen

Altijd een up-to-date voorraad in één systeem

Snel inzicht in lopende processen met overzichtelijke dashboards

Eenvoudig inkopen met besteladviezen

Volledige focus op je klanten

Kostenbesparing door effectieve orderafhandeling

Kiezebrink

Succesvoller ondernemen door slimme automatisering. Met de ERP- & WMS-oplossingen van Bjorn Lunden hebben wij beter inzicht en overzicht, kunnen we efficiënter werken en is er minder kans op fouten.

Focus on Food | Kiezebrink

Benieuwd hoe Bjorn Lunden jou verder kan helpen?