Project software

Houd grip op je projectadministratie met KING Software

Projectadministratie

Waarom project software?

Lopende projecten bijhouden, urenregistratie, project planning en openstaande werkzaamheden monitoren. Met de project software van KING Software weet je zeker dat je een duidelijke projectadministratie hebt. Onmisbaar om efficiënt te kunnen werken. 

Niet alleen je volledige projectadministratie, ook je financiële en voorraadadministratie houd je bij vanuit hetzelfde systeem. Deze zijn namelijk allemaal geïntegreerd in onze ERP-oplossing.

Een geautomatiseerde projectadministratie

De project software van KING Software helpt je efficiënt te werken. Met onze geautomatiseerde projectadministratie bespaar je tijd op projectmanagement doordat je bijvoorbeeld geboekte kosten, werkbonnen en weekstaten op diverse niveaus kunt onderbrengen. Er zijn uitgebreide resultaatrapportages beschikbaar, maar ook per projectleider of projectgroep. De voor- en nacalculatie van een project geeft inzicht in behaalde resultaten en verbeteringsmogelijkheden. Ook de projectvoortgang is goed inzichtelijk en natuurlijk kan er vanuit het project gefactureerd worden

Al bijna 40 jaar werken wij voor de mooiste organisaties

Projectmanagement

Projectmanagement

Bij efficiënt projectmanagement hoort natuurlijk ook het inplannen van werkzaamheden en online werkbonnen schrijven. KING Software werkt samen met Quality IT om dit proces zorgeloos te laten verlopen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Kies voor project software van KING Software

Overzichtelijk registreren van kosten en uren

Keuze uit Regie, Termijn, Intern en Proef projecten

Altijd overzicht in onderhanden werk

Eenvoudig te koppelen aan digitale werkbonnen

Slimme opvolging met KING CRM

Uitgebreide rapportages over begroting versus resultaat

Succesvoller ondernemen door slimme automatisering
Met de ERP- & WMS-oplossingen van KING Software als hoofdingrediënt heeft Kiezebrink beter inzicht en overzicht, kunnen ze efficiënter werken en is er minder kans op fouten.

Kiezebrink, Focus on Food

Ervaar onze project software zelf

Ieder proces is anders en daarom gaan we graag het gesprek met je aan. Onze accountmanagers inventariseren met veel plezier de behoeften in jouw bedrijf.
We bieden oplossingen aan, zodat je grip blijft houden op je bedrijfsprocessen. Maak KING Software ook het hart van jouw onderneming.
Vraag een persoonlijke demo aan. We staan je graag te woord.