Volg één van onze gratis webinars

Volg één van onze gratis online webinars en ontdek
de mogelijkheden van onze software.

Introductie KING Finance

Tijdens dit webinar laten we je kort de mogelijkheden van onze online boekhoudsoftware zien. Zoals gratis elektronisch factureren, automatiseren van je factuurverwerking en bankzaken.

Introductie KING Accountancy

Tijdens dit webinar laten we je kort alle ins en outs zien van Robotic Accounting. Dé manier om al je administraties eenvoudig te automatiseren.

KING | Wat is een webinar?

Wat is een webinar?

Een (instructie)webinar is een online presentatie van één van onze KING experts. Onze webinars zijn live en gratis te volgen vanaf je eigen computer. Tijdens een webinar is er gelegenheid om vragen te stellen per chatfunctie.

Na jouw inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging met daarin de link om deel te kunnen nemen aan het webinar. Je kunt het webinar vanuit de e-mail ook direct toevoegen aan je agenda. Voor aanvang van het webinar ontvang je een herinnering, zodat je jouw inloggegevens altijd bij de hand hebt.

Deelname aan onze webinars is geheel vrijblijvend.

Ervaar KING Software zelf

Ieder proces is anders en daarom gaan we graag het gesprek met je aan. Onze accountmanagers inventariseren met veel plezier de behoeften in jouw bedrijf. We bieden oplossingen aan, zodat je grip blijft houden op je bedrijfsprocessen. Maak onze software ook het hart van jouw onderneming. Vraag een persoonlijke demo aan. We staan je graag te woord.