Dit zijn de 4 KING WMS-apps waarmee jouw webshop blijft groeien

2 - 3 min |

De garantie dat klanten hun bestelling binnen 24 uur in huis hebben, is mede verantwoordelijk voor de snelle groei van Bax Music en hun vijfvoudige winst van de FD Gazellen Award; een onderscheiding voor de snelst groeiende onderneming in Zeeland. DJ’s, muzikanten en muziekliefhebbers weten dagelijks hun weg te vinden naar de webshop van Bax Music voor al hun benodigdheden. KING Software is met trots al bijna twee decennia betrokken bij de muziekgigant. Zo is het magazijn volledig geautomatiseerd met KING WMS. In deze blog nemen we je mee langs onze 4 KING WMS-apps én hun functionaliteiten.

Magazijnautomatisering is een belangrijk onderdeel voor een succesvolle handelsonderneming. Zeker voor bedrijven met groeiambities. Met de juiste en actuele data, kun je de strategische beslissingen nemen die hiervoor nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan inzicht in de actuele voorraad, hard- en zachtlopers, de marge, de levertijd en de orderstatus. Een Warehouse Management System (WMS) zorgt bijvoorbeeld ook voor efficiënt voorraadbeheer. KING WMS is volledig door ons ontwikkeld en is direct gekoppeld aan KING Handel of KING ERP Online. Zonder tussenpartijen, werk je dus eenvoudig met vier slimme apps die allemaal hun eigen specialisme hebben. Benieuwd naar de directe ervaringen van Bax Music? Bekijk dan de video:

1. KING WMS Orderpicken-app

Het proces van orders picken kan nogal omslachtig zijn, zeker als je lijsten op papier staan of als je elkaar op de magazijnvloer in de weg loopt. Met de WMS Orderpicken-app, automatiseer je het verzamelen van artikelen voor orders. Per artikel geeft de app je de locatie in het magazijn aan, samen met een ideale looproute. Zo handel je al je orders sneller en nauwkeuriger af.  

2. KING WMS Magazijnontvangsten-app

Om voorraden snel en efficiënt in te boeken gebruik je de WMS Magazijnontvangsten-app. Deze is gesynchroniseerd met je administratie in KING Handel of KING ERP Online, waardoor je voorraad altijd inzichtelijk en actueel is. Met Android handscanners kun je leveringen inboeken én nieuwe bestellingen doen. Handmatig invoeren is hiermee verleden tijd en dat levert je tijdwinst en gemak op. De ingebouwde controles voorkomen hiernaast fouten tijdens het inboeken of bestellen van artikelen.

3. KING WMS Inventariseren-app

Papier past niet meer in een toekomstbestendig magazijn, zeker niet tijdens de inventarisatie. Hiervoor gebruik je de KING WMS Inventariseren-app. Ook deze app bevat ingebouwde controles, zodat fouten tijdens de inventarisatie woorden voorkomen. Je ziet bijvoorbeeld heel eenvoudig of je het juiste artikel op de juiste locatie inventariseert. Hierdoor weet je zeker dat je voorraad altijd op de juiste plek staat in je magazijn.

4. KING WMS ProductDetails-app

Wil je op artikelniveau de actuele informatie opvragen? Met de KING WMS ProductDetails-app scan je in het magazijn de productcode en zie je meteen de uitgebreide omschrijving, de prijs én de beschikbare voorraad. In je winkel of showroom kunnen je klanten deze informatie ook zien met een handig display. Met een display bespaar je jezelf ook op andere manieren tijd. Het prijzen van je producten verloopt bijvoorbeeld helemaal automatisch op basis van actuele informatie. Dat scheelt tijd én fouten bij prijswijzigingen, btw-wijzigingen en actieprijzen. Handig!

Ben jij benieuwd naar alle voordelen van de KING WMS-apps? Download dan het gratis E-book en ontdek het zelf!

Voor retailers en webshop eigenaren die nét dat beetje meer willen meegeven aan hun klanten, organiseerden we het gratis webinar ‘Het nieuwe winkelen’ Bekijk de replay en maak kennis met de 360° virtuele showrooms i.s.m. IB-Vision!

Deel dit artikel:

Bekijk al onze andere interessante blogs