Doe mee met de KING Software Easter Egg Hunt en win een Bol.com cadeaubon t.w.v €20 

2 - 3 min |

Zoek het gouden paasei!

Pasen, zó gezellig. Wie geniet er niet van een heerlijk vers eitje bij z’n ontbijt of het samenzijn met de mensen waarvan je houdt. Zeker omdat het dit jaar weer zonder beperkingen kan, hebben we het paasgevoel écht te pakken. Voor velen is het zoeken naar paaseieren een vast onderdeel van de feestvreugde en daarom ook bij ons! Van zondag 17 t/m maandag 18 april, zijn er drie gouden paaseieren verstopt op kingsoftware.nl. Als je één paasei vindt, maak je al kans op een cadeaubon van Bol.com t.w.v. €20. Doe je mee? Lees dan snel verder voor alle informatie.

Hoe het werkt

Op de KING Software website is een hoop informatie te vinden. We vertellen je bijvoorbeeld in welke branches we actief zijn, welke oplossingen we hebben én welke producten we in de markt hebben gezet zodat je je als ondernemer alleen nog bezig hoeft te houden met het ondernemen. 

Ergens op deze pagina’s (branche- oplossings- en productenpagina’s, bereikbaar via het menu bovenaan de website onder KING Software voor…), zijn op zondag 17 april (eerste paasdag) en maandag 18 april (tweede paasdag) niet één, niet twee, maar wel drie gouden paaseieren verstopt.  

Als je een gouden ei vindt en erop klikt, kom je uit op een speciale actiepagina waar we je vragen naar de URL van de pagina waar je het ei gevonden hebt én om je contactgegevens. Vul alle velden in, druk op Verzenden en we nemen op dinsdag 19 april contact met je op als jij één van de vijf Bol.com bonnen t.w.v. €20 hebt gewonnen.

Spelregels

  • Om kans te maken op de Bol.com cadeaubon hoef je maar één paasei te vinden. Als je er meerdere hebt gevonden is dat natuurlijk gaaf, maar hiermee maak je geen extra kans.
  • De winnaars worden gekozen op basis van een loting uit alle inzendingen. Je hoeft dus niet de snelste te zijn om te winnen, waardoor iedereen die meedoet evenveel kans maakt.
  • Als je gewonnen hebt, nemen we op dinsdag 19 april (tussen 09:00 en 17:00) per e-mail contact met je op. Hou je inbox dus in de gaten als je meespeelt.
  • Als je gewonnen hebt, ontvang je een digitale cadeaucode van Bol.com, die je kunt gebruiken in de app of op de website van bol.com door de code in te voeren bij je bestelling. Je krijgt dus geen fysieke cadeaukaart.

Al sinds de jaren 80 worden er door developers van games en software zogeheten ‘Easter Eggs’ verstopt in spellen en computerprogramma’s. Atari was de eerste in 1981, maar hierna werd het verstoppen van deze verborgen boodschappen en grapjes talloze keren herhaald door anderen waardoor het een fenomeen werd. Het zoeken naar paaseieren hoort vanzelfsprekend óók bij Pasen, voor ons als softwareontwikkelaar dus hét perfecte moment iets leuks te doen en je te trakteren op een cadeaubon om het nóg gezelliger te maken.

 
Zit je inmiddels helemaal klaar om op jacht te gaan naar de gouden paaseieren? Bezoek onze website op eerste of tweede paasdag en doe mee met de Easter Egg Hunt. Deel dit artikel én de actie natuurlijk ook met je netwerk voor nog meer paasplezier.

KING Software wenst je een vrolijk Pasen!

Deel dit artikel:

Bekijk al onze andere interessante blogs