Hoe administratiekantoor Verstraten & Bergkamp gericht doelen bereikt met slimme automatisering

3 - 4 min |

Vanwege hun jarenlange ervaring in het begeleiden en adviseren van klanten op het gebied van administratieve dienstverlening, loonadministraties en belastingadviezen is advieskantoor Verstraten & Bergkamp een onmisbare sparringpartner voor hun klanten. Erik Verstraten en Bas Bergkamp stellen het belang van de klant met behulp van slimme automatisering altijd centraal. Zij helpen klanten grip krijgen op hun cijfers, doestellingen én op de groei van hun onderneming.

Hoe KING Accountancy Erik en Bas helpt dit te bereiken, lees je in dit blog.

De automatisering van de werkzaamheden binnen de financiële sector heeft na 2020 een echte boost gekregen. Uiteraard door het verplichte thuiswerken vanwege corona, maar ook door het extra fiscale werk rondom de corona steunpakketten én de verschuivende rol van accountants. Van hen wordt immers steeds vaker een adviserende rol verwacht, waarbij strategisch meedenken met de ondernemer onmisbaar is. Dat er voldoende tijd nodig is om gericht te adviseren en dat deze adviezen gebaseerd zijn op actuele cijfers, is hierbij natuurlijk van groot belang.

“De cijfers van vandaag willen we niet pas een half jaar later presenteren”

Met KING Accountancy en het unieke accountancy dashboard, is er altijd realtime inzicht in de cijfers. Dit is een must voor kantoren die snel schakelen met hun klanten. “De cijfers van vandaag willen we ook vandaag of morgen kunnen presenteren en niet pas een half jaar later” vertelt Erik Verstraten, directeur fiscaal bij Verstraten & Bergkamp als we vragen wat KING Accountancy hen oplevert. “Het pakket van KING Software faciliteert dat we op ieder moment de cijfers met de klant kunnen delen.”

Een financiële administratie die zo min mogelijk tijd kost

Als kantoor ontzorgt Verstraten & Bergkamp de mkb-ondernemer echt bij alles wat er in hun onderneming voorbijkomt. Denk hierbij aan administratieve processen, fiscaal werk én de strategische groei van de onderneming. Hierdoor is het erg belangrijk om alle processen altijd in beeld te hebben. 

“De basis is dat het onderhouden van die financiële administratie zo min mogelijk tijd kost. Daar hebben wij KING Software voor nodig” vertelt Bas Bergkamp, directeur samenstelpraktijk bij Verstraten & Bergkamp. “De uitdaging waar wij tegenaan liepen met onze vorige financiële software, was het op elk moment in beeld hebben van alle processen” legt Erik uit. “KING Software heeft een accountancy platform waarbij je het dashboard raadpleegt, je één keer kijkt en je kunt van al je klanten zien wat er nog verwerkt moet worden binnen de financiële administratie. Dat is ook een tool waar wij op sturen” vertelt Bas. Door deze tijdwinst kunnen ze bij Verstraten & Bergkamp razendsnel schakelen en op strategisch vlak een echte sparringpartner voor hun klanten zijn.  

De accountant als sparringpartner van de ondernemer

Hoe goed heb jij je die nieuwe rol van de accountant al toegeëigend? De accountant die inzetbaar is als sparringpartner van de ondernemer, gaat langdurige én loyale samenwerkingen aan. In plaats van achteraf kijken hoe het is gegaan, bijvoorbeeld in jaarverslagen, kijk je vooruit en geef je gerichte adviezen. Omdat er dagelijks mutaties plaatsvinden moet je hiervoor wel snel de meest actuele cijfers kunnen raadplegen. En dat is nou net datgene waar het accountancy dashboard van KING Software mee helpt.

Slimme automatisering als belangrijke overeenkomst

Het mooie is dat terwijl Verstraten & Bergkamp de mkb-ondernemer ontzorgt, KING Software hen en vele andere administratie-, advies-, én accountancykantoren weer ontzorgt. In totaal worden er ruim 100.000 administraties verwerkt met onze software. Met KING Accountancy ondersteunen we de accountant van vandaag dus volledig in zijn nieuwe rol als adviseur, met het geïntegreerde accountancy dashboard als sterspeler. 

Bezoek onze stand tijdens de Accountancy Expo in Houten op 21 juni 2022

Op 21 juni vind je ons in stand 28 tijdens de Accountancy Expo in Houten. Daar vertellen we je alles over de mogelijkheden van KING Accountancy. Ben jij erbij? Klik hier voor jouw toegangsbewijs. Geen accountant, maar toch graag de beurs bezoeken? Voer dan vouchercode ‘KING Softwareexpo’ in bij je registratie voor 100% korting.

Meer weten over slimme automatisering? Download het gratis e-book over KING Accountancy óf vraag hier jouw gratis demo aan en ontdek de voordelen gewoon zelf.

Deel dit artikel:

Bekijk al onze andere interessante blogs