KING Software als hoogste ERP-leverancier geëindigd tijdens de prestigieuze Main Software 50 Awards

0 - 1 min |

Awardshows kennen we natuurlijk in alle branches. Maar als het om Software gaat, wil je als bedrijf zeker een plek bemachtigen in de Main Software 50 ranking. Dit jaar is KING Software op plek 12 geëindigd, de hoogst behaalde plek van alle ERP-leveranciers in deze prestigieuze lijst. Daar zijn we écht trots op.

De Main Software 50 is de toonaangevende ranking voor de meest succesvolle, niet-beursgenoteerde softwarebedrijven van Nederland. De ranglijst werd voor het eerst gepubliceerd in 2012, om meer aandacht te schenken aan de belangrijke, maar vaak onderbelichte sector bedrijfssoftware.  

Succes aan de hand van zeven objectieve bedrijfsstatistieken

Elk jaar indexeert initiatiefnemer en software-investeerder Main Capital Partners honderden bedrijven aan de hand van zeven objectieve bedrijfsstatistieken: omzet, omzetgroei, EBITDA, omzet uit cloud/SaaS-diensten, terugkerende omzet, internationale omzet en omzet uit partnerkanalen. De resultaten worden vervolgens gecontroleerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau, Dialogic. Met honderden aanmeldingen voor deze editie, zijn we trots dat wij plek 12 hebben weten te bemachtigen in de lijst! 

Bekijk hier de volledige Main Software 50 2021 ranglijst.

Over Main Capital Partners

Main Capital Partners is een strategische investeerder met een exclusieve focus op software bedrijven. Met bijna 20 jaar ervaring met het opbouwen en ondersteunen van sterke software bedrijven in Europa, specialiseert Main zich in het bijstaan van deze bedrijven op het gebied van strategie, groei en performance excellence.

Deel dit artikel:

Bekijk al onze andere interessante blogs