KING Software viert haar 40-jarige bestaan met eigen top 40

1 - 2 min |

1981 was een veelbewogen jaar. Prins Charles trouwde met Lady Diana Spencer, er vloog voor het eerst een spaceshuttle in één baan om de aarde, MTV begon 24 uur per dag muziekvideo’s uit te zenden en KING Software werd opgericht. Een mijlpaal voor ons en onze klanten, want al 40 jaar helpen wij ondernemers met slimme software-oplossingen en daar zijn we trots op. Om dit te vieren lanceerden wij de allereerste KING Software muziek top 40. Alle nummers behoren tot de favorieten van onze medewerkers. Nu ook door jou te beluisteren.

In 40 jaar tijd groeide KING Software uit tot een bekende naam in de softwarebranche. Met oplossingen voor accountants en ondernemers zijn we niet meer weg te denken uit de dagelijkse bedrijfsvoering van onze klanten. De komende maanden kun je onze campagne volgen, waarin onze klanten je zelf vertellen hoe KING Software voor hen werkt. Van top-webshop Bax Music, tot aan advieskantoor Verstraten & Bergkamp en voedselproducent VANHEST FOOD GROUP. 40 jaar KING Software staat in 2021 gelijk aan 24.000+ tevreden ondernemers en 100.000 verwerkte administraties.

Van Michael Jackson tot aan Ramses Shaffy

Er werken dagelijks 100+ mensen voor- en achter de schermen bij KING Software om dit mogelijk te maken. Een lekker muziekje tijdens het werk van alledag mag dan ook niet ontbreken. We presenteren hier met trots de eerste echte KING Software muziek top 40. Samengesteld uit de favoriete nummers van onze medewerkers. Hiermee vieren we 40 jaar KING Software én de diversiteit van ons team, want echt alles van Michael Jackson tot aan Ramses Shaffy komt voorbij. We geven je hiermee ook een uniek en persoonlijk kijkje in ons team. Als je iemand goed wil leren kennen, kan dat namelijk het beste op basis van zijn of haar muzieksmaak.

Onze missie in de komende 40 jaar

We blijven de komende 40 jaar (en nog heel lang daarna) onze klanten helpen om nog slimmer te kunnen werken. Hierbij stevenen we natuurlijk dagelijks af op onze missie: ‘Top 5 aanbieder in 2021 van een ERP-platform dat samenwerking stimuleert en de beste match is voor handel, productie en zakelijke dienstverlening in het mkb-segment.’ Samen met een geweldig team, mooie klanten en jonge energie. Die eerste 40 jaar? Streep eronder!

Beluister de KING Software top 40 nu zelf:

Deel dit artikel:

Bekijk al onze andere interessante blogs