KING Software Privacyverklaring

1 - 2 min |

Als software bedrijf hechten we veel waarde aan je privacy. We verwerken je persoonsgegevens daarom zo zorgvuldig mogelijk. De meest recente privacyverklaring is op 1 oktober 2021 in gebruik genomen. Hierin kun je lezen hoe wij je gegevens verzamelen en verwerken, voor welke doeleinden deze worden gebruikt en welke rechten je hebt.

Wat is er aangepast?

Wij blijven continu werken aan verbetering van onze dienstverlening. Om de oorzaak van eventuele interrupties sneller te kunnen achterhalen, is het belangrijk gebruik te kunnen maken van persoonsgegevens zoals licentiecode, gebruikte handterminal of telefoonnummer. Wij hebben daarom aan onze Privacyverklaring toegevoegd dat wij je persoonsgegevens ook kunnen gebruiken voor onderzoek. Verder hebben wij de bestaande privacy verklaringen van de platformen binnen KING Software herschreven, zodat de gebruikte begrippen en definities passen bij de volle reikwijdte van onze dienstverlening.


Waarom verzamelt KING Software (persoons)gegevens?

Wanneer je informatie aanvraagt over onze diensten, vragen we je om enkele gegevens zodat we je deze informatie kunnen toesturen. Dit betreft bijvoorbeeld je naam, je huidige functie en overige gegevens die hierbij van belang zijn. Op onze website maken wij gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die in je browser worden opgeslagen, waarmee we gegevens verzamelen. Aan de hand hiervan kunnen wij gepersonaliseerde, relevante informatie over KING Software aan je verstrekken.

Waarvoor worden (persoons) gegevens gebruikt?

Als je klant bent van KING Software, voorzien we je van de software-oplossingen die je hebt aangekocht. We verwerken je persoonsgegevens om ondersteuning te kunnen bieden, facturen te verzenden en deze te incasseren. Als je hiervoor toestemming hebt gegeven, kunnen wij je contactgegevens ook gebruiken voor het versturen van commerciële uitingen.

Je (persoons)gegevens en derden

Wij zullen je gegevens als bezoeker van onze website of als klant, zo min mogelijk delen met derden. Voor onze bedrijfsvoering maken wij gebruik van de diensten van enkele verwerkers. Het delen van je gegevens is in dit geval noodzakelijk. Je hebt altijd het recht om wijzigingen aan te brengen in de (persoons)gegevens die wij over je verwerken, of om ons te vragen deze te verwijderen. Bijvoorbeeld wanneer je ontdekt dat deze onjuist, incompleet of niet langer relevant zijn.

KING Software neemt de bescherming van je gegevens serieus. Daarom nemen we passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan.

Heb je vragen over de manier waarop wij omgaan met je (persoons)gegevens? Dan kun je altijd contact opnemen met onze afdeling Compliance & Security door een e-mail te sturen naar compliance@kingsoftware.nl

Wil je de volledige privacyverklaring lezen? Klik dan hier.

Deel dit artikel:

Bekijk al onze andere interessante blogs