KING Anywhere stopt per 31 januari 2024

Om je dit jaar weer goed van dienst te zijn, komt er een vernieuwing aan die betrekking heeft op jouw dienstverlening. Graag willen wij je informeren over aankomende veranderingen in het aanbod van de softwarepakketten welke in zullen gaan per 1 januari 2024.

Bekijk de webinar terug

Webinars om je wegwijs te maken

Heb je de webinars met betrekking tot het starten in KING Finance gemist of wil je het gebruiken als naslagwerk? Bekijk de webinar terug. 

KING Finance

Heb jij een passend KING Finance product gevonden? Klik op ‘Bestel KING Finance‘ om gebruik te maken van onze speciale aanbieding. Let op, als je KING Finance via een andere pagina aanschaft, dan is de aanbieding niet geldig.

KING Anywhere

Om jou een zo goed mogelijk product aan te bieden, veranderen ook wij mee met de tijd. KING Software zorgt er graag voor dat jij als klant werkt met het beste product wat ook toekomstbestendig is. Daarom hebben wij besloten om KING Anywhere niet meer aan te bieden voor boekjaar 2024, maar om verder te gaan met ons uitgebreide pakket: KING Finance.

Tot wanneer kan ik KING Anywhere gebruiken?

Tot 31 januari 2024 is het nog mogelijk om te werken in KING Anywhere en daarbij de laatste correcties door te voeren voor boekjaar 2023. Na deze periode zal KING Anywhere beschikbaar blijven voor inzage tot en met 30 juni 2024. In deze periode is het mogelijk om de audit file uit het systeem te exporteren. Hier kan je tot en met juni 2024 gratis gebruik van maken.

Bekijk voor meer informatie alle veelgestelde vragen over KING Anywhere.

Wat betekent dit voor jou?

Uiteraard willen wij jou als vaste klant graag een goed alternatief aanbieden met een passend aanbod. Ter vervanging bieden wij KING Finance aan. Om de overstap makkelijker te maken, bieden we jou in het eerste jaar (boekjaar 2024) een overstapkorting van 25% op de abonnementskosten.

Daarnaast ontvang je eenmalig 100 gratis credits voor onze geïntegreerde scan-en-herken oplossing Factuur2KING. Hiermee worden je facturen automatisch verwerkt in je administratie.

Waarom KING Finance?

Bekijk het volledige overzicht van de functionaliteiten via: KING Finance Bundels.
Wil je liever direct KING Finance ontdekken? Vraag een demo aan.

Automatische bankkoppeling

Realtime inzicht met financieel dashboard

Snel en eenvoudig elektronisch factureren

Geïntegreerde scan- en herkenoplossing

Optimaal samenwerken met je accountant

Inkoop- en verkoopfacturen automatisch verwerken

Veelgestelde vragen:

KING Anywhere bestaat uit verouderde software welke niet meer ondersteund wordt.

KING Anywhere is tot 31 januari 2024 nog beschikbaar om in te werken en daarbij de laatste correcties door te voeren voor boekjaar 2023. Na deze periode zal KING Anywhere opengesteld blijven voor inzage tot en met 30 juni 2024. In deze periode zal het mogelijk zijn om de audit file uit het systeem te exporteren ten behoeve van de bewaarplicht. Daarnaast adviseren wij gewenste financiële overzichten te exporteren.

De maanden januari 2024 tot en met juni 2024 zullen gratis aangeboden worden.

Gezien KING Anywhere gaat stoppen, raden wij een overstap naar KING Finance aan. Bekijk meer informatie via: KING Finance.
We adviseren je tevens alle gewenste financiële overzichten en audit files uit het systeem te exporteren in verband met de bewaarplicht.

Ter vervanging van KING Anywhere raden wij het boekhoudsysteem KING Finance aan. Wil je onze software direct ontdekken? Vraag een demo aan. Wil je met ons verdere mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken, dan kun je via de mail contact opnemen met verkoop@kingsoftware.nl of telefonisch met 088 – 033 53 20.

De prijzen van KING Anywhere en KING Finance Lite zijn redelijk gelijk aan elkaar, waarbij KING Finance Lite meer functionaliteiten biedt. Bekijk direct de prijzen voor KING Finance.

Nee, KING Finance wordt uitsluitend jaarlijks gefactureerd.

Ja, KING Finance is een online boekhoudpakket.

KING Finance is een flexibel boekhoudsysteem met veelal meer functionaliteiten dan KING Anywhere. Houdt er wel rekening mee dat het twee verschillende systemen zijn. Mocht je specifieke vragen hebben met betrekking tot de functionaliteiten, verzoeken we je contact op te nemen met onze verkoopafdeling (verkoop@kingsoftware.nl).

Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met support. Voor specifieke maatwerkvragen, kan er een consultant ingepland worden tegen betaling. Neem hiervoor contact met ons op via verkoop@kingsoftware.nl.

Nee, er kan geen conversie plaatsvinden tussen KING Anywhere en KING Finance.
Houd er ook rekening mee dat een conversie van KING Anywhere naar andere KING producten niet mogelijk is.

Ja, je hebt tot en met 31 januari 2024 nog de mogelijkheid om in te loggen om boekjaar 2023 af te ronden. Na deze datum kun je tot en met 30 juni 2024 alleen je boekhoudhistorie bekijken en je data exporteren. Je kunt niet meer werken in KING Anywhere.

Ja, je kunt de boekhoudhistorie in blijven zien tot en met 30 juni 2024.

Maak een kopie van de boekhoudhistorie middels een export file. Sla deze lokaal op voor eventuele toekomstige belasting controles.

Over ons visie Bjorn Lunden

Heb je nog vragen of wil je de mogelijkheden bespreken?

Neem contact met ons op per mail via verkoop.nl@bjornlunden.com of telefonisch met 088 – 033 53 20.