Bankkoppeling

Met de bankkoppeling van KING Software importeer je heel eenvoudig je bankafschriften vanuit je zakelijke rekening. Deze afschriften worden vervolgens met één druk op de knop óf geheel automatisch verwerkt in je administratie. Dat scheelt veel tijd en voorkomt typefouten. Wel zo prettig!

Bankkoppeling

Automatische bankkoppeling

Heb je een zakelijke rekening bij de ABN AMRO, ING, Knab of Rabobank? Dan worden banktransacties zelfs geheel automatisch klaargezet in je boekhouding. Met de bankkoppeling in KING Finance en KING ERP heb je je financiën, zonder enige inspanning, pas écht onder controle.

Facturen betaalbaar stellen bij je bank

In KING Finance en KING ERP kun je in je administratie aangeven welke openstaande facturen je betaalbaar wilt stellen bij je bank. Deze betaalbestanden worden klaargezet om openstaande crediteurenfacturen te betalen. De factuur wordt dan gezien als zijnde betaald. De eerstvolgende keer dat je de dagafschriften inleest, wordt de openstaande post automatisch afgeletterd. De legenda zorgt er ook nog eens voor dat er snel inzicht is in de status van de afschriftregels, zoals volledig of deels herkend, storno, of mogelijk niet herkend.

KING Software l Accountancy software

Kies voor de automatische bankkoppeling van KING Software

Automatisch banktransacties verwerken

Realtime inzicht in je financiële cijfers

Snel en eenvoudig elektronisch factureren

Voorkom fouten

Bespaar tijd door minder handmatig werk

Inkoop- en verkoopfacturen automatisch verwerken

hofland flowering plants Online boekhouden

“Niet alleen in de tuinbouw groeit Hofland Flowering Plants mee op automatiseringsgebied, maar ook in de boekhouding met behulp van KING Finance."

Hofland Flowering Plants

Benieuwd hoe Bjorn Lunden jou verder kan helpen?