Facturatie software

Misschien lijkt het alsof je tijd en geld bespaart als je ouderwets factureert vanuit Word of Excel, maar niets is minder waar! Juist door je facturen vanuit facturatie software te versturen maak je een grote efficiencyslag. 

Incasso software

Waarom facturatie software?

Als je kiest voor facturatie software bespaar je op tijd en geld. Je voorkomt onnodige fouten doordat je geen gegevens meer handmatig hoeft over te typen, je bent minder tijd kwijt aan het opstellen van een factuur door bijvoorbeeld de automatisch opeenvolgende factuurnummering en ook het juiste btw-bedrag wordt automatisch doorberekend. Bovendien kun je werken met standaard teksten voor geleverde diensten en ook voor artikelen. Wel zo handig en professioneel!

Facturatie software geïntegreerd in de boekhouding

Benieuwd hoe je nog meer voordeel uit je factuurproces kunt halen? Ga voor een online boekhoudpakket met een geïntegreerd facturatieprogramma. Wanneer je dan een factuur verstuurt, staat deze ook direct in je boekhouding. Zo werk je altijd met een up-to-date administratie, inclusief een overzicht van openstaande facturen en creditnota’s, en heb je realtime inzicht in je financiële situatie. 

E-factureren en een automatische bankkoppeling

Profiteer bovendien van het gemak van e-factureren. E-factureren is simpelweg het elektronisch versturen en ontvangen van facturen. Door de geïntegreerde oplossing met een boekhoudpakket worden verkoop- en inkoopfacturen automatisch verwerkt tot boekingsvoorstel. Combineer dit met een automatische bankkoppeling en je boekhouding gaat bijna vanzelf! 

Bankkoppeling
hofland flowering plants Online boekhouden

“Niet alleen in de tuinbouw groeit Hofland Flowering Plants mee op automatiseringsgebied, maar ook in de boekhouding met behulp van KING Finance."

Hofland Flowering Plants

Facturatie software is onderdeel van KING Finance

De facturatie software van KING Software is onderdeel van boekhoudsoftwareprogramma KING Finance. KING Finance is speciaal ontwikkeld voor jou. Simpel, maar toch ambitieus door de vele mogelijkheden om administratieprocessen geautomatiseerd te laten verlopen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken spelen we direct in op bijvoorbeeld trends en wetswijzigingen. Ervaar het zelf en kies voor KING Finance. 

Kies voor KING Finance met KING Software

Automatische bankkoppeling

Realtime inzicht in je financiële cijfers

Snel en eenvoudig elektronisch factureren

Geïntegreerde scan- en herkenoplossing

Optimaal samenwerken met je accountant

Inkoop- en verkoopfacturen automatisch verwerken

Benieuwd hoe Bjorn Lunden jou verder kan helpen?