Over KING Software

KING Software is hét business platform voor ERP, accountancy, handel, productie en zakelijke dienstverlening in het midden- en kleinbedrijf. Wij zorgen ervoor dat ondernemers zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: ondernemen. Door onze jarenlange kennis en ervaring begrijpen wij als geen ander het belang van efficiënt werken. Ieder bedrijf is anders en daarom gaan wij graag persoonlijk in gesprek met onze klanten, zodat wij samen kunnen kijken naar de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

0
Jaar ervaring
0
Blije ondernemers
0
Administraties
Missie KING Software

Onze missie

Top 5 aanbieder van een ERP-platform dat samenwerking stimuleert en de beste match is voor handel, productie en zakelijke dienstverlening in het mkb-segment.

Onze visie

Ondernemers kunnen in de veranderende digitale wereld grip houden op hun bedrijfsprocessen. Met onze gebruikersvriendelijke software en services vergroten we de toegevoegde waarde van de ondernemers aan hun klanten. “Het hart van jouw onderneming!”

Over ons visie KING Software
Mattijs Wilms | CEO KING Software

“Met de nieuwe naam KING Software treden wij als sterke eenheid naar buiten waardoor wij onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Wij profiteren van de gezamenlijke kennis, slagkracht en ervaring.”

Mattijs Wilms | CEO KING Software

Over King Business Software

Over MUIS Software

Over CTRL

Over King Business Software

Door de toonaangevende ERP-oplossing van King Business Software aan ctrl en MUIS Software toe te voegen is een sterke totaaloplossing gecreëerd. King Business Software helpt ondernemers al bijna 40 jaar met de administratieve automatisering van financiële tot logistieke bedrijfsprocessen. Sinds de start in 1982 werken inmiddels meer dan 4500 klanten met de ERP-oplossing. Groot of klein, accountant, zzp’er of productiebedrijf, de innovatieve oplossingen van King Business Software zijn toegespitst op alle bedrijfsbehoeften.

King Software mockup

Over MUIS Software

MUIS Software is een online boekhoudsoftwarebedrijf en levert al meer dan 35 jaar innovatieve en moderne software voor ondernemers, accountants- en administratiekantoren. Ondernemers moeten ondernemen en zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve zaken. Met dat in het achterhoofd werd MUIS Software in 1984 opgericht en ontwikkelde het bedrijf administratieve software speciaal voor accountants en ondernemers. Inmiddels wordt de software ingezet door meer dan 20.000 ondernemers en 1.200 accountants.

King Software mockup

Over Ctrl

Ctrl is in 2004 opgericht binnen Deloitte als platform waarmee ondernemers en accountants optimaal met elkaar kunnen samenwerken. In 2019 heeft ctrl de krachten gebundeld met MUIS Software onder begeleiding van investeringsmaatschappij Main Capital en is zij verder gegaan als leidend samenwerkings-platform. Ctrl biedt functionaliteiten aan als innovatieve workflows en de mogelijkheid tot digitaal ondertekenen.

King Software mockup

Benieuwd hoe KING Software jou verder kan helpen?