Optimaal samenwerken

Met het KING Software samenwerkingsplatform werken accountants en ondernemers optimaal samen.

Online samenwerkingsplatform

Waarom een samenwerkingsplatform?

Als accountant is optimaal samenwerken met je klant een must. De huidige accountancymarkt vraagt om een andere focus van accountants- en administratiekantoren. Klanten verwachten persoonlijke aandacht, duidelijk advies en het op tijd signaleren van kansen en problemen. 

Met het KING Software samenwerkingsplatform automatiseer je eenvoudig je workflows. Ons samenwerkingsplatform is het hart van jouw kantoor met geautomatiseerde uitvraaglijsten, slimme alerts en het AVG-proof uitwisselen en accorderen van documenten.

De meerwaarde van het platform

Het KING Software samenwerkingsplatform is hét platform waarop accountants en hun klanten optimaal samenwerken. Het zorgt ervoor dat je werkprocessen optimaal zijn ingericht en je veilig, AVG-proof en servicegericht kunt communiceren met je klant. Alle onderlinge communicatie, uitstaande vragenlijsten en bijvoorbeeld ook nog te accorderen documenten vinden jij en je klant direct online terug.

Het platform kenmerkt zich als data driven communicatieplatform waarmee je klanten een hoogwaardige service kunt aanbieden. Door de vele integraties met onder meer boekhoud-, fiscale- en rapportagesoftware heb je volledige controle over je werkprocessen. Tegelijkertijd geef je je klanten meer transparantie en weet iedereen welke taken uitgevoerd moeten worden. 

De tijd van metersdikke mappen doorspitten en heen en weer mailen is voorbij. Jij kunt je richten op proactief adviseren en signaleren.

Online samenwerkingsplatform

Onze oplossingen voor online samenwerken

DocFlow

DocFlow betekent documenten workflow. Doordat documenten niet meer per e-mail worden uitgewisseld kun je AVG-proof veilig samenwerken met je klant. Binnen Docflow richt je workflows in om documenten ten behoeve van de jaarrekening zoals publicatiestukken, jaarrekeningen en accountantsverklaringen (LOR) af te handelen. Met behulp van ons gestandaardiseerde SBR Assurance proces doorloop je vanuit één centrale omgeving op een veilige en uniforme werkwijze het SBR-proces.

Het is ook mogelijk om specifieke workflows in te richten met betrekking tot belastingaangiftes zoals btw-, ICP-, IB- en VpB-aangiftes. Door onze geïntegreerde oplossing met Digidentity kan de klant deze documenten ook meteen digitaal ondertekenen

PBCL

PBCL staat voor Prepared by Client List. Hiermee vraag je volledig AVG-proof en op gestructureerde wijze gegevens uit. Via de vragenlijsten weten jij en je klant precies welke gegevens ten behoeve van het indienen van aangiftes, het opstellen van de jaarrekening, het aanvragen van subsidies, bedrijfsovernames, audits of andere relevante informatie benodigd zijn. Niet meer (na)bellen voor de juiste gegevens, maar met slimme alerts, voortgangspercentages en accorderingstools heb je realtime inzicht in het aanleverproces en weet je waar actie vereist is. 

Financiële Rapportage

Met Financiële Rapportage werk je als accountant binnen ons samenwerkingsplatform met één financieel dashboard. Dit betekent dat ongeacht met welk financieel pakket je klant werkt, jij altijd op één manier de financiële cijfers gepresenteerd krijgt. Zo zie je realtime en eenduidig hoe de onderneming van je klant ervoor staat. 

Jaarplan

Met Jaarplan leg je overzichtelijk afspraken vast tussen jou en je klant. In één overzicht zie je welke afspraken en deadlines gepland staan. 

Jaarplan stimuleert proactief plannen en samenwerken, waardoor jij als accountant beter in staat bent in te spelen op de behoeftes van de klant.

Drive

Wissel veilig en AVG-proof documenten uit. Zowel met je collega’s als met klanten. Sla alles online en centraal op zodat je de juiste informatie snel terug kunt vinden.   

Koppelingen

Je kunt ons samenwerkingsplatform eenvoudig koppelen met diverse andere softwarepakketten. Ideaal als je met meerdere boekhoud-, salaris- of fiscale pakketten werkt.

Kies voor het samenwerkingsplatform van KING Software

Alles centraal en overzichtelijk in één online platform

Bespaar tijd met gestructureerde uitvraaglijsten

Volledig online en AVG-proof werken

Proactief adviseren en signaleren

Geautomatiseerde workflows en slimme alerts

Altijd inzicht in je werkvoorraad

Ervaar ons samenwerkingsplatform zelf

Ieder proces is anders en daarom gaan we graag het gesprek met je aan. Onze accountmanagers inventariseren met veel plezier de behoeften in jouw bedrijf.
We bieden oplossingen aan, zodat je grip blijft houden op je bedrijfsprocessen. Maak KING Software ook het hart van jouw onderneming.
Vraag een persoonlijke demo aan. We staan je graag te woord.