Optimaal samenwerken

Met het KING Software samenwerkingsplatform werken accountants en ondernemers optimaal samen.

Online samenwerkingsplatform

Waarom een samenwerkingsplatform?

Als accountant is optimaal samenwerken met je klant een must. De huidige accountancymarkt vraagt om een andere focus van accountants- en administratiekantoren. Klanten verwachten persoonlijke aandacht, duidelijk advies en het op tijd signaleren van kansen en problemen. 

Met het KING Software samenwerkingsplatform automatiseer je eenvoudig je workflows. Ons samenwerkingsplatform is het hart van jouw kantoor met geautomatiseerde uitvraaglijsten, slimme alerts en het AVG-proof uitwisselen en accorderen van documenten.

De meerwaarde van het platform

Het KING Software samenwerkingsplatform is dé plek waarop jij als accountant, maar ook je klant, alle informatie kunt terugvinden. Van onderlinge communicatie, tot uitstaande vragenlijsten, tot nog te accorderen documenten. Alles staat overzichtelijk in één online platform.

Geen metersdikke mappen meer doorspitten en heen en weer mailen. Nee, jij werkt efficiënt online en bespaart tijd met geautomatiseerde workflows en een direct inzichtelijke werkvoorraad. Hierdoor kan jij je richten op proactief adviseren en signaleren. Alleen voorzien in de financiële administratie is niet meer voldoende. Met ons online platform ben jij onmisbaar voor je klant.

Online samenwerkingsplatform

Onze oplossingen voor online samenwerken

PBCL

PBCL staat voor Prepared by Client List. Hiermee vraag je volledig AVG-proof en op gestructureerde wijze gegevens uit. Niet meer (na)bellen voor de juiste gegevens, maar volledig online werken met een vast stramien en slimme alerts. Bedenk eens hoeveel tijd je daarmee bespaart! 

In het PBCL dashboard zie je direct wat de progressie van de vragenlijsten is en waar actie vereist is. De PBCL applicatie is ook los van het samenwerkingsplatform te gebruiken.

DocFlow

DocFlow betekent documenten workflow. Als accountant start je een flow wanneer je bijvoorbeeld een btw-aangifte wilt laten goedkeuren door je klant. Je zet de aangifte klaar in het samenwerkingsplatform en deze kan direct online en volledig AVG-proof worden goedgekeurd.

Door onze geïntegreerde oplossing met Digidentity kan de klant documenten, zoals een Jaarrekening, ook meteen digitaal ondertekenen. In het platform staan diverse standaard workflows en met het DocFlow dashboard monitor je eenvoudig de status van een flow en je werkvoorraad. 

Financiële Rapportage

Met Financiële Rapportage werk je als accountant binnen ons samenwerkingsplatform met één financieel dashboard. Dit betekent dat ongeacht met welk financieel pakket je klant werkt, jij altijd op één manier de financiële cijfers gepresenteerd krijgt. Zo zie je snel en eenduidig hoe de onderneming van je klant ervoor staat. 

Jaarplan

Met Jaarplan leg je overzichtelijk afspraken vast tussen jou en je klant. In één overzicht zie je welke afspraken en deadlines gepland staan. 

Jaarplan stimuleert proactief plannen en samenwerken, waardoor jij als accountant beter in staat bent in te spelen op de behoeftes van de klant.

Drive

Wissel veilig en AVG-proof documenten uit. Zowel met je collega’s als met klanten. Sla alles online en centraal op zodat je de juiste informatie snel terug kunt vinden.   

Koppelingen

Je kunt ons samenwerkingsplatform eenvoudig koppelen met diverse andere softwarepakketten. Ideaal als je met meerdere boekhoud-, salaris- of fiscale pakketten werkt.

Kies voor het samenwerkingsplatform van KING Software

Alles centraal en overzichtelijk in één online platform

Bespaar tijd met gestructureerde uitvraaglijsten

Volledig online en AVG-proof werken

Proactief adviseren en signaleren

Geautomatiseerde workflows en slimme alerts

Altijd inzicht in je werkvoorraad

Ervaar ons samenwerkingsplatform zelf

Ieder proces is anders en daarom gaan we graag het gesprek met je aan. Onze accountmanagers inventariseren met veel plezier de behoeften in jouw bedrijf.
We bieden oplossingen aan, zodat je grip blijft houden op je bedrijfsprocessen. Maak KING Software ook het hart van jouw onderneming.
Vraag een persoonlijke demo aan. We staan je graag te woord.