Maak al je ambities waar bij KING Software

Werken bij KING Software staat voor plezier, gewoon doen en behulpzaamheid. Haal iedere dag het beste uit jezelf met alle ruimte om je op professioneel én persoonlijk gebied te blijven ontwikkelen. Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures en solliciteer direct om jouw loopbaan een boost te geven. Zo maak je zelf kennis met de informele sfeer die net als onze korte lijnen, kenmerkend is voor onze bedrijfscultuur. Kiezen voor je carrière, is kiezen voor KING Software. 

Werken bij KING Software?
Gewoon doen!

Met bijna 100 collega’s helpt KING Software ondernemers al ruim 40 jaar bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen met als resultaat een hogere opbrengst tegenover lagere kosten. KING Software biedt mogelijkheden vanaf de financiële administratie tot een totale ERP-oplossing, waarbij productie, webshopkoppelingen en mobile magazijnoplossingen tot de mogelijkheden horen.

Bij KING Software geloven wij in persoonlijk contact, eerlijk zaken doen en duurzame relaties. Daarnaast is er altijd ruimte voor eigen initiatieven en nieuwe ideeën!

Zit jouw vacature er niet tussen? Stuur een open sollicitatie!

Werken bij KING Software

Werken bij KING Software

Onze naam zegt het al: wij zijn een softwarebedrijf. Wij ontwikkelen bedrijfssoftware voor het midden- en kleinbedrijf. Van de financiële administratie voor ondernemers, tot slimme softwaretools voor accountants, tot het compleet ontzorgen van groothandels in het voorraadbeheer. Wij zorgen ervoor dat een ondernemer zich kan richten op wat echt belangrijk is: ondernemen.

Hét ERP-platform van Nederland

Met de snelle ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, robotisering en automatisering maakt nu vrijwel ieder MKB-bedrijf gebruik van bedrijfssoftware. Hierdoor hebben wij een heel divers klantenbestand waar iedereen in onze organisatie mee te maken heeft. Van het eerste verkoopgesprek, tot de implementatie van de software tot eventuele maatwerk-oplossingen. Wij helpen ondernemers zo min mogelijk tijd kwijt te zijn aan administratieve processen. En dat is zeker van belang!

Werken bij het erp-platform van Nederland