KING Software blikt terug op een succesvolle ICT & Logistiek in Utrecht

1 - 2 min |

Het beste moment om gelijkgestemden te ontmoeten, de banden aan te halen met bestaande klanten, potentiële klanten enthousiast te maken en nieuwe inspiratie op te doen is natuurlijk tijdens een beurs. ICT & Logistiek zit er voor dit jaar weer op voor KING Software. Samen met onze salesmanager Randy blikken we terug op twee succesvolle dagen, ondanks de vrij rare tijd waarin we op een iets compactere beurs weer fysiek bij elkaar konden komen. Dat laatste maakte al een wereld van verschil, voor ons én voor de bezoekers.

Onze WMS oplossing kreeg veel aandacht op beide dagen – en logisch natuurlijk. In een tijd waarin we steeds meer geautomatiseerd gaan werken is het magazijn dé plek waar winst behaald kan worden. Onze eigen WMS-apps zorgen ervoor dat je zonder externe partijen over kunt naar een volledig geautomatiseerd magazijn. Dit vanuit één systeem vanwege de integratie met KING ERP Online. De klantcase video van Bax Music bleek een echte eyecatcher op de beurs en er kwamen op basis hiervan leuke gesprekken op gang. Heb jij hem al gezien? Bekijken kan hier

We schreven in de aanloop al over het publiek dat meestal de richting kiest van ICT & Logistiek. Ook deze keer waren de diverse doelgroepen goed vertegenwoordigd en ontdekten we eigenlijk nog een onverwachte doelgroep: docenten. Op zoek naar een manier waarop ze de ondernemers en medewerkers van de toekomst, die ze nu onder hun hoede hebben, zo goed mogelijk op weg kunnen helpen. Het was natuurlijk ook erg fijn om onze klanten en partners te spreken buiten de gebruikelijke werkomgeving. Persoonlijk is onze standaard en dat konden we tijdens deze beurs weer goed tot uiting laten komen.

Randy, Cynthia en Michel van KING Software tijdens ICT & Logistiek op donderdag 11 november 2021

Een bezoek aan onze stand leverde natuurlijk ook meer op dan enkel informatie. We hebben interessante bedrijven gesproken die met onze software nog gemakkelijker konden ondernemen, met hen nemen we uiteraard binnenkort contact op. Bezoekers van onze stand kregen fijne goodies mee in de vorm van KING Software doppers, notitieboekjes, pennen en camera-covers. Want wat is een beursbezoek, zonder een cadeau dat je thuis nog rustig kunt bekijken.

Heb je deze beurs gemist en wil je ons graag in deze setting ontmoeten? Hou dan de Webwinkel Vakdagen van 2022 in de gaten. Daar vind je ons in januari, we kunnen niet wachten!

Deel dit artikel:

Bekijk al onze andere interessante blogs