Ontdek de software-oplossingen van KING Software

Doen waar je goed in bent: dat is wat je wilt. Voor jou betekent dat ondernemen en op een zo efficiënt mogelijke manier je werk uitvoeren. Voor ons betekent dat innovatieve bedrijfssoftware ontwikkelen. Wij luisteren naar de markt. Dat, in combinatie met onze jarenlange kennis en ervaring resulteert in de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Met behulp van onze software-oplossingen automatiseer jij je processen, zodat jij je kunt focussen op ondernemen.

De software-oplossingen van KING Software

Online-boekhouden

Online boekhouden

Het belangrijkste voor jou als ondernemer is natuurlijk om je bankzaken op orde te hebben en te zien hoe je er financieel voor staat.

Accountancy

Accountancy

Met het unieke accountancy dashboard efficiënt en tijdbesparend online samenwerken met je klanten.

Samenwerkingsplatform

Workflow software

Ons platform is het hart van jouw kantoor met geautomatiseerde uitvraaglijsten, slimme alerts en het AVG-proof uitwisselen en accorderen van documenten.

KING Handel

Handel

Wil je volledig inzicht in je inkoop- en verkoopadministratie? Dan is KING Handel de ideale oplossing.

KING ERP

ERP

Automatiseer eenvoudig al je bedrijfsprocessen vanuit één systeem.

WMS

Magazijnautomatisering

De handelsmarkt is een grillige markt met krappe marges en continue veranderingen. Snel kunnen anticiperen is wat jou onderscheidt van de concurrentie en zorgt voor een goede klantrelatie.

KING Functionaliteiten

Projecten

Lopende projecten bijhouden, urenregistratie, project planning en openstaande werkzaamheden monitoren. 

KING Branchekoppelingen

Productie

Goed voorraadbeheer is zeer belangrijk voor productiebedrijven. Met onze speciaal ontwikkelde productie software is jouw voorraad altijd up-to-date.

KING Dashboard

Scan en herken software

Je factuurverwerking automatisch laten verlopen? Ontdek de oplossing met scan en herken software én werk altijd vanuit een actuele administratie. 

KING Productie

CRM

CRM betreft het structureel en systematisch toepassen van een strategie, gericht op het optimaliseren van en het beheer van klantrelaties.  

KING Dashboard

Automatische bankkoppeling

Banktransacties sneller verwerken? Dat kan met de automatische bankkoppeling! Voorkom typfouten, geen handmatig werk meer en importeer eenvoudig bestanden.

KING Handel

Point of sale (POS)

Op zoek naar een afrekensysteem voor je verkooporganisatie? Onze kassasoftware ondersteunt het hele verkoopproces en heeft een online koppeling met de financiële en voorraadadministratie. 

KING Toekomstbestendig

Food

Werken in de foodsector vraagt om foutloze processen. Met KING ERP Online kies je voor traceerbaarheid en volledige controle over jouw magazijn.